Щоденник Позбуваюсь 5 МФО та 1 банку

• Автор теми Автор теми СветС
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 9K
Вище Ви писали,що за кар'єру боїтесь,а тепер за рідних
Дякую, ці суми поки що трохи менші (так як час ще не прийшов повністю відсоток платити) мабуть треба якось брати себе в руки і день два зізнаватися рідним, та загальними силами гасити, але ж сума "прілічна"може хоч з одною конторою можна буде домовитись за оплату частинами

Дякую, ці суми поки що трохи менші (так як час ще не прийшов повністю відсоток платити) мабуть треба якось брати себе в руки і день два зізнаватися рідним, та загальними силами гасити, але ж сума "прілічна"може хоч з одною конторою можна буде домовитись за оплату частинами
Коли їх просять розбити на платежі,почекати пару днів,то вони на це не погоджуються. Навпаки,будуть давить на Вас і оточення. А якщо не спілкуєтесь,то швидше ідуть на поступки
Як не крути,дорога у Вас така: розмова з рідними і начальником,якщо робота важлива. Антиспам, мороз. Закриття карток. Холодна голова,витримка. Може я щось пропустила?

Вище Ви писали,що за кар'єру боїтесь,а тепер за рідних
Я в першому повідомлення вказала що батькам важко розказати, і робота, це все що мене турбує, гроші з батьків точно брати не буду

- 2 МФО (Кредит+, кредит 7)🤞завдячуючи чоловіку, хоч хватило клепки вийти заміж за розуміючу людину. Хочу сказати одне, шукайте підтримки серед близьких,не соромтеся.
Далі планую з зп закрити майкредит.
А цікаво, чи часто після першої МФОшної ями люди вдруге в неї потрапляють, бо мені як манивео пристало смс із знижками, аж погано стало

- 2 МФО (Кредит+, кредит 7)🤞завдячуючи чоловіку, хоч хватило клепки вийти заміж за розуміючу людину. Хочу сказати одне, шукайте підтримки серед близьких,не соромтеся.
Далі планую з зп закрити майкредит.
А цікаво, чи часто після першої МФОшної ями люди вдруге в неї потрапляють, бо мені як манивео пристало смс із знижками, аж погано стало
часто і неодноразово.... я двічі виринав і тонув....

Всіх вітаю, ось прийшов і мій зоряний час🤦‍♀️ Як і всі влипла в ці МФО по дурості та намагалась їх перекрити, нагрібаючи все більше боргів. Будучи в шаленому кошмарі та пошуках перекредитування випадково натрапила на цей сайт і безмежно вдячна всім тут присутнім, прочитала все і вся, наразі будую план дій, і так, що маю:
Money4yoy 18000
Майкредит 20200
смартивей 17000
Кредит плюс 24000
Кредит7 34800
З Аванс кредит сьогодні попрощалась, начитавшись що вони шалені та і борг там був маленький.
Це суми з відсотками, просрочок поки що нема, але більш за все через 6 днів почнеться з майкредит. Пролонгацією не користувалась. Як і всі новачки в цій групу при думці що будуть дзвонити третім особам серце пригає в п'ятки і кров до мозку приливає повільно😬.
Перш за все хочу оплатити манифою та кредит 7(бо вони вже надзвонюю навіть за 3 дні до планового погашення)
Чоловіка трохи підготувала, але ще не розповідала, з батьками звісно гірше, знаючи їх відношення до кредитів...замінити номер не можу, через роботу, працюю в дуже крутому місці, дохід хороший, але якщо будуть надзвонювати на роботу то залишусь без доходу((
Так, прочитала про всі шараги, каша трохи в голові, чи вдавалось комусь якось домовитись на перших днях прострочки про розбивку суми на частини? так, знаю, зараз мене будуть хейтети і говорити про почекати та платити лише тіло, але моя кар'єра просто піде в прірву якщо дійте це до начальства. Дякую за увагу ♥️
Манифою у вас долбанутые, пипец!!! Всех на уши поднимут. А самые тихони это Майкредит.

Як тільки розрахуюсь з боргами
Манифою у вас долбанутые, пипец!!! Всех на уши поднимут. А самые тихони это Майкредит.
Дякую, але читала що майкредит продає конторам які кошмарять

Як тільки розрахуюсь з боргами

Дякую, але читала що майкредит продає конторам які кошмарять
У меня Фактору продавали, те работу на прозвон ставили, потом тело предложили. Читал что сейчас могут продать кому угодно. Это Сирокко, ЕАПБ. Последние в суд активно ходят.

У меня Фактору продавали, те работу на прозвон ставили, потом тело предложили. Читал что сейчас могут продать кому угодно. Это Сирокко, ЕАПБ. Последние в суд активно ходят.
Суди не лякають))прозвон так)

Настав час платити майкредит, сьогодні, повезло що прийшла зп💪, тому зараз маю:
- манифою👌
- половина майкредит 😬
Залишилось 2 шараги, майн залишу до наступного місяця, а ось з смартівей треба щось робити...терміни спливають через 15 днів.
Загалом борг залишився -30000.
Чоловік досі підкалує і дивується як я могла в таке вляпатись🤦‍♀️

Если помогли с закрытием - то очень часто.
Если сам справился - то гораздо реже.

Почитала щоденник колишнього працівника МФО, згадала як в студентські роки( більше 10 років тому) працювала в колекторській компанії ФАСП, але не колектором, а на вхідній лінії, переадресовувати дзвінки на колекторів, відповідати на певні питання, Скажу так,пропрацювала я там трохи більше місяця, дуже морально важко, звільнилась через один дзвінок, де мене звинуватили в суіциді сина 😕 досі пам'ятаю її стан та голос. Хочу підсумувати, не всі працівники МФО колектори та заодно, в кожного своя робота, яка дуже далека від дзвінків та погроз

Хочу підсумувати, не всі працівники МФО колектори та заодно, в кожного своя робота, яка дуже далека від дзвінків та погроз
ми так і зрозуміли, що ви нас до цього підводили
ай які сонечки, ці не всі працівники мфо, їб їх мать

Скажу про МФО, я б краще на законодавчому рівні зменшила відсотки та кількість реклами, а звинувачувати всіх навколо окрім себе не по потрібно. Вважаю що брати МФО не потрібно навіть при меганеобхідності, вже взявши першу гривню треба розуміти що це яма

Назад
Угорі