Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
уже, через 4 месяца макс. ставка будет 1,5% в день. или сразу же после принятия закона, вообщем 4 месяца будет переходной периодСкажу про МФО, я б краще на законодавчому рівні зменшила відсотки
До речі маючи такий борг дзвонила в Андріївський кредит, вони можуть допомогти якщо до 100000 тис. борг, умов не знаю, бо почали мене вмовляти взяти на когось в кого гарна кредитна історія...мені таке не підходило.

Реклама?Андріївський кредит,
Блін чому я наскрізь вже бачу цю штучну інформацію) прикро, що хтось зараз почне гуглити і шукати.
А автор теми зникне,не відповівши на запитання((((Блін чому я наскрізь вже бачу цю штучну інформацію) п прикро, що хтось зараз почне гуглити і шукати.
Ну це класика) але чомусь люди вірять в такі речі, а не хочуть розуміти - що шлях лише один, який 1000 разів описаний на форумі(А автор теми зникне,не відповівши на запитання((((
Один і пройдений не однією людиною...Ну це класика) але чомусь люди вірять в такі речі, а не хочуть розуміти - що шлях лише один, який 10000 разів описаний на форумі(
Реклама?
Не нервуйтеяка в ***** реклама
[POSTS=1000]Так ви всі біситеНе нервуйте
[/POSTS]Реклама?
Хто а це вляпався тий давно це погуглив, і не тільки це!Блін чому я наскрізь вже бачу цю штучну інформацію) прикро, що хтось зараз почне гуглити і шукати.
Не буду, прикро чути звинуваченняНе нервуйте
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***

Один шлях це ви маєте на увазі чекати і терпіти оці знущання над людиною і тризвони всіх оточуючих?Ну це класика) але чомусь люди вірять в такі речі, а не хочуть розуміти - що шлях лише один, який 1000 разів описаний на форумі(
Якщо не знаєте, навіщо інфа. Це шахраї. При чому на опиті(Не зникаю, просто розповідаю свій досвід, за сумму більше 100 навіть братися не будуть, а меньше хз, плюс беруть гарний відсоток, яка в ***** реклама
Оппа, прихований текст , хмм, куди діти цікавість*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Маєте кошти і бажання - платіть всі їх хотєлки ні - то чекаєте вигідних умов. Але ніяк не "Андріївський"Один шлях це ви маєте на увазі чекати і терпіти оці знущання над людиною і тризвони всіх оточуючих?