Щоденник Позбуваюсь 5 МФО та 1 банку

• Автор теми Автор теми СветС
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 9K
cat-kitty.gif

Скажу про МФО, я б краще на законодавчому рівні зменшила відсотки
уже, через 4 месяца макс. ставка будет 1,5% в день. или сразу же после принятия закона, вообщем 4 месяца будет переходной период

Всім легкого і тихого вечора, згадала про форум, вирішила поділитися новинами...після останнього запису пройшло багато часу...коли вже майже вилізла з цієї ями, щось пішло не так і знову в неї пірнула, але набагато глибше, аж на 190000😭😔 моєму відчаю не було меж, переступила через себе, нашкребла грошей по родичах, заробітна плата плюс гарна премія все пішло на погашення, закрила🤞 Заблокувала всі контори, вже півтора місяці як вільна людина, навіть життя заграло яскравими красками. Якщо знову подумаю про МФО загляну в щоденник щоб нагадав мені про недоспані ночі, постійний стрес і сиве волосся.
На разі повертаю гроші рідним та дивуюсь плюсам цієї негативної ситуації, я навчилась економити🫣 і навіть планую поїхати у відпустку.
Хто читає, майте на увазі ця яма засмоктує так само як наркотики, вибирайтеся з неї і погасивши все спалюйте міст за собою. До речі маючи такий борг дзвонила в Андріївський кредит, вони можуть допомогти якщо до 100000 тис. борг, умов не знаю, бо почали мене вмовляти взяти на когось в кого гарна кредитна історія...мені таке не підходило.

До речі маючи такий борг дзвонила в Андріївський кредит, вони можуть допомогти якщо до 100000 тис. борг, умов не знаю, бо почали мене вмовляти взяти на когось в кого гарна кредитна історія...мені таке не підходило.
:попкорн:

Не зникаю, просто розповідаю свій досвід, за сумму більше 100 навіть братися не будуть, а меньше хз, плюс беруть гарний відсоток, яка в ***** реклама

😔 Маю надію
Блін чому я наскрізь вже бачу цю штучну інформацію) прикро, що хтось зараз почне гуглити і шукати.
Хто а це вляпався тий давно це погуглив, і не тільки це!
Не буду, прикро чути звинувачення

Ну це класика) але чомусь люди вірять в такі речі, а не хочуть розуміти - що шлях лише один, який 1000 разів описаний на форумі(
Один шлях це ви маєте на увазі чекати і терпіти оці знущання над людиною і тризвони всіх оточуючих?

Не зникаю, просто розповідаю свій досвід, за сумму більше 100 навіть братися не будуть, а меньше хз, плюс беруть гарний відсоток, яка в ***** реклама
Якщо не знаєте, навіщо інфа. Це шахраї. При чому на опиті(

Один шлях це ви маєте на увазі чекати і терпіти оці знущання над людиною і тризвони всіх оточуючих?
Маєте кошти і бажання - платіть всі їх хотєлки ні - то чекаєте вигідних умов. Але ніяк не "Андріївський"

Назад
Угорі