Валюшка
Форумчанин
- Дописи
- 694
- Реакції
- 1130
- Бали
- 2810
Валюшка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Та вже хай буде,а то погано уже набридло...Оце настрой! Все буде добре ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та вже хай буде,а то погано уже набридло...Оце настрой! Все буде добре ?
Так і буде ?Та вже хай буде,а то погано уже набридло...
А запросто!))Привіт!!)У мене тут стільки "гастрономічних збочень")))Повна морозилка м'яса,цілий погріб закруток на любий смак,і горілка знайдеться)))Можем до Yanochkka заїхать...по путі
Я думала буде сюрпрайз..тіпа ти не ждала,а ми приперлись?А ти всьо почула ?А запросто!))Привіт!!)У мене тут стільки "гастрономічних збочень")))Повна морозилка м'яса,цілий погріб закруток на любий смак,і горілка знайдеться)))
)))Підслухала)))Ти як?Як справи?Я думала буде сюрпрайз..тіпа ти не ждала,а ми приперлись?А ти всьо почула ?
Та фіг його знає(діпріснячу по переменно?А ти ,як?))))Підслухала)))Ти як?Як справи?
Та по всякому)Обіцяють підвищення зарплати)Ждьомс)Ігнорю шараги...Якось тауТа фіг його знає(діпріснячу по переменно?А ти ,як?)
А мене не взяли((((кажуть сиди в декреті,ще рано(((де мені тепер шукати ту роботу?хоч бери нирку продай.може кому треба?Та по всякому)Обіцяють підвищення зарплати)Ждьомс)Ігнорю шараги...Якось тау
Кромі монеточки,всі спокійні?Та по всякому)Обіцяють підвищення зарплати)Ждьомс)Ігнорю шараги...Якось тау
Я первая продавала свою)Давай в очерідь??А мене не взяли((((кажуть сиди в декреті,ще рано(((де мені тепер шукати ту роботу?хоч бери нирку продай.може кому треба?
Ну добре,постою пока встороні)))але як найдеться покупатєль свистіть)))Кромі монеточки,всі спокійні?
Я первая продавала свою)Давай в очерідь??
Омномном, як це все смачно! Мабуть теж поїду)Піду витягати сало з морозилки,а то що там тої запіканки....І по бутель квашених огірків з капустою піду...
Приїздіть усі))) буде весело))) Майже Декамерон "Пир во время чуми"(чума то борги,якщо що)Омномном, як це все смачно! Мабуть теж поїду)
Та яка там чума, то все маленькі проблемки.Приїздіть усі))) буде весело))) Майже Декамерон "Пир во время чуми"(чума то борги,якщо що)
Та яке там)))Кромі монеточки,всі спокійні?
Я первая продавала свою)Давай в очерідь??
Незнаю,я щось ще ніяк не абстрагуюся від нихТа яка там чума, то все маленькі проблемки.
Ну...Нирки...Я свої бережу)У мене там залежі цінних металів)))І ще якась гадость)))Сама би нові купила,але шараги вже грошей не дають)))А мене не взяли((((кажуть сиди в декреті,ще рано(((де мені тепер шукати ту роботу?хоч бери нирку продай.може кому треба?
У Вас, мабуть, прострочка ще не велика? Я не могла абстрагуватися перших місяці 2, може 3. Зараз майже рік - все по барабану.Незнаю,я щось ще ніяк не абстрагуюся від них
16 днів.кажуть, важко перших сто років(((а там привикнуУ Вас, мабуть, прострочка ще не велика? Я не могла абстрагуватися перших місяці 2, може 3. Зараз майже рік - все по барабану.