Постанова про виконавче провадження

• Автор теми Автор теми Ван 007
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 108
  • Перегляди Перегляди 5K

Ван 007

Форумчанин
Дописи
32
Реакції
10
Бали
8
Ван 007 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день шановні експерти та гості форуму. Нарешті і я зареєструвався. 5 кредитів у банках і ще 7 мфо. Отже 20.05.20 року відкрите виконавче провадження державною виконавчою службою на основі нотаріального напису приватного виконавця, і потрібно заплатити порядка 90 тис. + Виконавчий збір ну і все інше. Таких коштів звісно нема. Політ проізвольної сніжинки (гарне вираження, вичитав на форумі) вже не підходить, бо на морозі вже 1,5 року. На форумі читав дуже багато але все якось розпливчастою. Що підкажете робити далі? Як я розумію юрист і суд це однозначно. Підкажіть як все правильно зробити і до кого звернутись (кошти на юриста знайду аби тільки допоміг без зайвого витрачання часу з моеї сторони якщо таке можливо). Дякую за майбутню допомогу. З повагою.

Добрий день шановні експерти та гості форуму. Нарешті і я зареєструвався. 5 кредитів у банках і ще 7 мфо. Отже 20.05.20 року відкрите виконавче провадження державною виконавчою службою на основі нотаріального напису приватного виконавця, і потрібно заплатити порядка 90 тис. + Виконавчий збір ну і все інше. Таких коштів звісно нема. Політ проізвольної сніжинки (гарне вираження, вичитав на форумі) вже не підходить, бо на морозі вже 1,5 року. На форумі читав дуже багато але все якось розпливчастою. Що підкажете робити далі? Як я розумію юрист і суд це однозначно. Підкажіть як все правильно зробити і до кого звернутись (кошти на юриста знайду аби тільки допоміг без зайвого витрачання часу з моеї сторони якщо таке можливо). Дякую за майбутню допомогу. З повагою.
все правильно вы поняли, юрист и суд))) по другому никак)) если вы конечно самостоятельно не готовы представлять себя в суде и готовить иск

Дякую пане Тараса. Питання: чи можу я знайти юриста на форумі, звісно не безкоштовно, адже всякій труд должен бить оплачені, якщо так то порадьте?
Питання: чи може юрист працювати від мого імені?
Дякую
З повагою

Tarass, Доброго Вам дня!
если сделана надпись нотариуса и все доки пришли к исполнителю, то в какие сроки исполнитель обязан открыть ИП, с частниками понятно, а гос.

Tarass, Доброго Вам дня!
если сделана надпись нотариуса и все доки пришли к исполнителю, то в какие сроки исполнитель обязан открыть ИП, с частниками понятно, а гос.
сроки одинаковы)) что у частника, что у госисполнителя

Дякую пане Тараса. Питання: чи можу я знайти юриста на форумі, звісно не безкоштовно, адже всякій труд должен бить оплачені, якщо так то порадьте?
Питання: чи може юрист працювати від мого імені?
Дякую
З повагою
да, на форуме есть юристы)))
что значит действовать от вашего имени? какие действия вы хотите увидеть?
да, можете сделать доверенность допустим))) отправить по почте

Можливо я не правильно розповідаю, але лист прийшов від державної виконавчої служби де було написано про винесення постанови про відкриття виконавчого провадження.

Можливо я не правильно розповідаю, але лист прийшов від державної виконавчої служби де було написано про винесення постанови про відкриття виконавчого провадження.
точно от государственной? есть возможность затерев персональные данные фото показать постановления об открытии?

Від мого імені, тобто нотаріально чи як дати юристу діяти від мого імені. Постанова відкрита 20.05.20 але дізнався я про це із заказного листа 27.05.20

Від мого імені, тобто нотаріально чи як дати юристу діяти від мого імені. Постанова відкрита 20.05.20 але дізнався я про це із заказного листа 27.05.20
действовать как? подготовить вам иск это одно, ходить в суд это другое)))
зависит от того, что вы хотите))

Кто сделал надпись? Банк или мфо?
Можете скрыв свои данные показать это письмо от двс?

Нотариальный напис делает нотариус а не исполнитель.
Но это не суть сейчас. Вы правы только суд. А выбор Ваш либо с юристом либо сами.
Два варианта решения. Остановление исполнительного производства либо признание нотариальной надписи не подлежащей исполнению ввиду ее незаконности.
Кто зделал надпись.? Банк или МФО?. Если банк на какой продукт?

Назад
Угорі