Виконавче провадження: що після постанови про блокування рахунків?

Чесно кажучи,незнаю за що братися ,чи за вп чи за МФО , грошей нема,щоб закривати все відразу, рахунки вже заблоковані,майна немає,все на чоловіка оформлено
Я для себе обрала ВП, кредит по банку який ніяк не дійде до суду. Оскільки виплачувати очевидно буду роками, відповідно не зможу вступити в спадщину, а її імовірність існує. Тому кредити на невеликі суми відклала на потім. Якщо Вас більше турбують дзвінки оточенню - тоді звісно краще спочатку малі, щоб зменшити кількість дзвінків. Розставте пріоритети.

Я для себе обрала ВП, кредит по банку який ніяк не дійде до суду. Оскільки виплачувати очевидно буду роками, відповідно не зможу вступити в спадщину, а її імовірність існує. Тому кредити на невеликі суми відклала на потім. Якщо Вас більше турбують дзвінки оточенню - тоді звісно краще спочатку малі, щоб зменшити кількість дзвінків. Розставте пріоритети.
Та впринципі Протермінування в мене вже близько двох років, дзвінків вже немає,терор оточення був приблизно пів року після перших прострочок ,потім втихло ,можу ь мені дзовнити але стоїть блокіатор дзвінків!
Рахунки заблоковані але працюю я неофіційно,тому впринципі мені то не заважає, користуюся картою чоловіка, нерухомості я немає,авто і землі також,тому арешт не наклали , незнаю які пріоритети,якщо якщо,про спадщину думати мені ще дуже рано!
Виконавчі великі ,
40 тис
75 тис
120 тисяч....
Та це взагалі космос ,причому тіла були по +-10 тисяч
Чесно кажучи , найбільше переживаю ,щоб ніхто з оточення не дізнався і щоб через мої борги не постраждали мої рідні , чоловік або батьки,бо я в них приписана

Назад
Угорі