Посоветуйте хорошое успокоительное

• Автор теми Автор теми Anetto4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 570
  • Перегляди Перегляди 16K
Верю, только я какае-то слабохарактерная или самооценка заниженная, буду тянуть до последнего, и сама себе больно уходом сделать боюсь
Та я не відмовляю йти від чоловіка, ні в якому разі. Я говорю про те, що якщо погано і неможливо витримати, то треба щось робити, а не страждати.

Верю, только я какае-то слабохарактерная или самооценка заниженная, буду тянуть до последнего, и сама себе больно уходом сделать боюсь

Мне 27, это я на фото до свадьбы(3года назад) и до того как бросила курить, правда сново начала
Ну 27,наче вже дівчинка й доросла,а пишете про любовь-морковь наче підліток.

Та я не відмовляю йти від чоловіка, ні в якому разі. Я говорю про те, що якщо погано і неможливо витримати, то треба щось робити, а не страждати.
Я понимаю что вы не подговариваете, это мои мысли уже давно, просто говорю почему у меня все так, люблю и терплю, любить его тоже есть за что

Я понимаю что вы не подговариваете, это мои мысли уже давно, просто говорю почему у меня все так, люблю и терплю, любить его тоже есть за что
Ну так, а якщо і немає, то завжди можна придумати)))
Ну 27,наче вже дівчинка й доросла,а пишете про любовь-морковь наче підліток.
А шо??

Навіщо йти від чоловіка?
Поміняйте відношення до себе,до життя,полюбіть себе і життя зміниться на краще.

Навіщо йти від чоловіка?
Поміняйте відношення до себе,до життя,полюбіть себе і життя зміниться на краще.
Це головне ?
Такие ванильные сопли начались, извените, а ж самой не удобно стало
Прям таки) Іноді можна)

Назад
Угорі