Пошли первые прострочки(

• Автор теми Автор теми Виола
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 3K

Виола

Форумчанин
Дописи
38
Реакції
10
Бали
8
Виола не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день, скажите пожалуйста, как все же лучше вести себя с МФО при прострочках? Отвечать на телефонные звонки или игнорить?

Добрый день, скажите пожалуйста, как все же лучше вести себя с МФО при прострочках? Отвечать на телефонные звонки или игнорить?
Если у Вас крепкие нервы и есть желание "поорать" с них, то отвечайте.... в противном случае лучше игнорить, нервы целее будут.

Giallorossi, просто думаю если совсем игнорить, то начнут же названивать всем кому только можно? Или роли не играет берёшь ли ты трубку?

Giallorossi, просто думаю если совсем игнорить, то начнут же названивать всем кому только можно? Или роли не играет берёшь ли ты трубку?
звонки кому не лень, мало зависят от того берете вы трубку или нет. Хотя каждый случай индивидуален, как с человеком, так и с шарагой.

Не отвечать. Все равно будут всех обзванивать независимо от того берете вы трубку или нет. Зачем лишний раз тратить себе нервы.

Виола, Вони і так будуть дзвонити, я з самого першого дня просрочки не відповідаю, тільки один раз відповіла кешбери, бо ті сусідам дзвонили, і вони ще хуже почали обзвонювати...так що для мене кращий вихід ❄☃

Останнє редагування:

Вони і так будуть дзвонити, я з самого першого дня просрочки не відповідаю, тільки один раз відповіла кешбери, бо ті сусідам дзвонили, і вони ще хуже почали обзвонювати...так що для мене кращий вихід ❄☃
это помагает?просто 20 мфо думаю бомбежка по все будет серйозная

Злая пчела, да тоже как-то не хочется. Плохо ориентируюсь на этом сайте, чтоб лучше подготовиться отвечать на звонки

Рекомендую ігнор, щоб через місяць а то й менше не создавать тему: Памагітє, жить нєхачу) Так що, якщо нерви не жилізні то краще не спілкуйтесь із ними взагалі! Якщо знайдуть когось то в незалежності чи ви говорили з ними чи ні будуть наярювать, а так є шанс що швидче злізуть

Smile***, было 37 и как вы с этим справились?
Ну як було, вони і є) якщо поправді, тяжко було спочатку, але форум допоміг, тут знайшла підтримку, включила режим ❄ кому потрібно - розповіла, кому ні - кажу шахраї. І життя заграло по новому)) Правда деколи накриває, то я зразу сюди))
Привіт ! Скільки часу вже тримаєтесь ?
Привіт, з кінця липня)

Назад
Угорі