Посчитала прослезилась...

• Автор теми Автор теми Алина К.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 317
  • Перегляди Перегляди 7K
3й тиждень.Перед цим кормила місяць пролонгаціями на дрбру суму.В мене сслоун.кредит плюс.готівочка.сос кредит.форза.смартивей.мистеркеш.кешбері(С*ки єбу.....і).мілоан.манивео.егроші(евоші)
у мене кредит + дальше мене не дзвонили, сслоун (С*ки єбу.....і), міліолан самі реструктуризацію запропонували , містер кеш тоже норм ) кешбері буду закривати, там у мене 2500

Сі
у мене кредит + дальше мене не дзвонили, сслоун (С*ки єбу.....і), міліолан самі реструктуризацію запропонували , містер кеш тоже норм ) кешбері буду закривати, там у мене 2500
Ссклопи взагалі отбиті....

я тільки свої номера лишала ) 2 з 3 робочі і ще тел брата, а він у Польщі. Всі номера не людей , без вайберу і т д, не підв'язані до Привату )))Так писала ,що живу по місцю приписки . Фейсбук видалила , ще от думаю заміж вийти , і паспорт змінити разом з прізвищем

ви у них, давно в протермінуванні ? і які у вас ще шараги ?
У меня тоже с1сЬки продали финфорсу уже даже не знаю сколько
я тільки свої номера лишала ) 2 з 3 робочі і ще тел брата, а він у Польщі. Всі номера не людей , без вайберу і т д, не підв'язані до Привату )))Так писала ,що живу по місцю приписки . Фейсбук видалила , ще от думаю заміж вийти , і паспорт змінити разом з прізвищем
Ну замуж ето правильно ето по настоящему)))

Алина К., так вы замуж хо? Если да, то это ко мне. Я тута чуток свахой подрабатываю. Беру не дорого. Правда, Kondratenko_Nika?

Алина К., так вы замуж хо? Если да, то это ко мне. Я тута чуток свахой подрабатываю. Беру не дорого. Правда, Kondratenko_Nika?
Конечно правда! Королева булочек Бородачем довольна!)))Лот выкупила не зря!)))Думаю и Kondratenko_Roman согласен на все ?!)
Оффтоп
не дорого он обошёлся!!Со следующей пары цену поднимай!

Назад
Угорі