Поржём, господа

Владыка все никак не определится. То "не берём кредит кассу", то "скоро будет положительное решение".
Биполярочка))

Screenshot_2024-01-10-14-09-13-308_com.facebook.katana-edit.webp

Владыка все никак не определится. То "не берём кредит кассу", то "скоро будет положительное решение".
Биполярочка))

Screenshot_2024-01-10-14-09-13-308_com.facebook.katana-edit.jpg
Короче, я только увидела, что админ монетизтровал форум. Все, делаю блог про Владыку😂

+ также интересно, насколько я знаю, наши юристы выигрявали/ срезали проценты и с пролонгациями, верно?)
Так, бо фінансові компанію полюбляють прости більше ніж їм передбачено за умови, що вони доведуть факт укладання електронного договору та перерахування кредитних коштів на підставі договору.

Так, бо фінансові компанію полюбляють прости більше ніж їм передбачено за умови, що вони доведуть факт укладання електронного договору та перерахування кредитних коштів на підставі договору.
Что и требовалось доказать) Спасибо вам за ваш труд!)

д*билы вокруг нас, и как с этим жить.

Эх Миша,

ты помнишь, как все начиналось,
форум тебе как помог...
Мы строили сервис, не рвали канаты...
А ты оказался как л0х...

Дайте гитару. Спою)
Пропелось в голове голосом Макаревича)))))

Пролонгації це зло в будь-якому випадку.
Але стосовно суду...
Якщо брати для прикладу майкредіт, то раніше чітко був прописаний термін в 14 днів і 30 днів термін дії договору.
Мені рахували відсотки майже рік.

Виграшем в цьому випадку я вважатиму рішення про сплату відсотків за 30 днів, а не рік, який вони рахували. І пролонгації тут не заважатимуть жодним чином.

Але стосовно суду...
Якщо брати для прикладу майкредіт, то раніше чітко був прописаний термін в 14 днів і 30 днів термін дії договору.

Виграшем в цьому випадку я вважатиму рішення про сплату відсотків за 30 днів, а не рік, який вони рахували. І пролонгації тут не заважатимуть жодним чином.
[HIDE]Та це все зрозуміло... там як вище вже писали - захист ( якщо це взагалі так можно назвати ) по ходу побудовано на невизнанні кредита вцілому а пролохація цьому завада))) що означає нєх купувати готові пакети послуг шаблонних)))[/HIDE]

Але стосовно суду...

+ як писали адвокати, наявність пролонгації ще треба доказати

Screenshot_20240110-225945_Facebook.webp

В очередь к Владыке!
Screenshot_20240110-225945_Facebook.jpg

В очередь к Владыке!
Там был прикол следующий: мИколка распинается, какой клиент дypak, что просрал на его "услуги" 6к (абсурдно звучит).Девушка ему пишет, ну раз так то верни клиенту деньги, раз ты знал что дело шлак.Но тут в дело вступили верные слуги Владыки)

Останнє редагування:
Screenshot_20240110-225945_Facebook.jpg

В очередь к Владыке!

Там был прикол следующий: мИколка распинается, какой клиент дypak, что просрал на его "услуги" 6к (абсурдно звучит).Девушка ему пишет, ну раз так то верни клиенту деньги, раз ты знал что дело шлак.Но тут в дело вступили верные слуги Владыки)
Ну і чим вони кращі від отих захистів і багатьох подібних :dntknw:

Когда идuот берется за дело, то превращает его в театр абсурда

Ну і чим вони кращі від отих захистів і багатьох подібних :dntknw:
Абсолютно ничем) Если честно, мне просто нравится их обсирать с собратьями и этим поднимать им настроение)

Щось мені це нагадує. Дуже нагадує.

416986161_7293563380667371_6803837551685417308_n.jpg

Переклад:
"У Ваше вікно кинули каміння? Дзвоніть! Усі види скла - 555-1223"

Останнє редагування:
Биполярочка))

Screenshot_2024-01-10-14-09-13-308_com.facebook.katana-edit.webp
Судддю підкупили? Як можна знати заздалегідь, чи буде позитивне рішення

Назад
Угорі