Поржём, господа

А мне жалко людей в групе...прикинь, сидит такой же как мы чудик и верит миколке, что все - он продует в суде из-за пролонгации
А колись залітала користувачка ,чи хотіла там рееструватись ,чи вже - то дуже возмущялась ,на жаль не пам'ятаю нік

А мне жалко людей в групе...прикинь, сидит такой же как мы чудик и верит миколке, что все - он продует в суде из-за пролонгации
Отож...
Я иногда читаю комментарии и диву даюсь. Как-то попробовал написать, как оно есть на самом деле, так чуть не сожрали. Ну, думаю, ладно, меньше болтать буду.
Там своя атмосфера...
images.webp

Колись я вже писала приказку моєї бабці . Звикли в рай на чужому х.ю їздить. До речі,Пчёл ,у блокнотик записано?
Ща запишу ☝️:письмо:

А колись залітала користувачка ,чи хотіла там рееструватись ,чи вже - то дуже возмущялась ,на жаль не пам'ятаю нік
А честно, хочется им рассказать, показать, успокоить...но нет, мИколка
Screenshot_20240110-013634_Facebook.webp

Останнє редагування:
[SARCASM]що за люди ? Почали за здравіє ,і як завжди обісрали таких добрих помагаторів :ahaha: [/SARCASM]
Какой ужас, ей-богу. Поиздевались над теми, кто заведомо обманывает доверчивых граждан.

Screenshot_20240110-000105_Facebook.jpg

Дикий смех или я чего то не знаю?)
Не, яж не спорю, я не юрист. Но как то нашим юристам есть пролонгации или нет🤣 Если ошибаюсь, исправте)
P.S. тупо теперь с нетерпением жду реакции админа или юристов🤣

Також Ми Не Будемо Брати Справи в яких є Момент Зарахування Коштів На Картку.

Тобто Ми Взагалі Не Будемо Брати Справи.

Ми Не Будемо Цим Займатися Нам Не Потрібна Негативна Практика.

Нам Взагалі Все Це Не Потрібно. В Нас Не Пішло Все.

Що Ми Тепер Будемо Робити??? ХХХЗЗЗ.

Ну, шо там? Ничего новенького?)

Screenshot_20240110-000105_Facebook.jpg

Дикий смех или я чего то не знаю?)
Не, яж не спорю, я не юрист. Но как то нашим юристам есть пролонгации или нет🤣 Если ошибаюсь, исправте)
P.S. тупо теперь с нетерпением жду реакции админа или юристов🤣
То вам треба звернутися до адміна чи юристів туди де ви це взяли.

якщо ви заявляєте, що строк позовної давності пропущено, а на суді вспливає, що його продовжено пролонгацією, про яку ваш представник з тих чи інших причин (це окрема тема) не знав - звісно програє
Так була чи не була пролонгація видно одразу з додатків до позовної заяви, а всі докази мають подаватися одночасно з позовною заявою.

Да-да, Jusy , зашла твоя опечатка))

Так була чи не була пролонгація видно одразу з додатків до позовної заяви, а всі докази мають подаватися одночасно з позовною заявою.
+ также интересно, насколько я знаю, наши юристы выигрявали/ срезали проценты и с пролонгациями, верно?)

Назад
Угорі