Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Немає змісту.Надайте будь ласка мені сюди де написано , що банк має право передавати дані секретного слова-пароля
Помиляєтесь)Немає змісту.
По-перше я не експерт ( юрист ) з кредитування.
По-друге я не знаю що ви і де підписували.
По-третє я вам написав умови які прописані в типовому договорі ОТП банку і я не вивчав досконало це питання, так як не маю в цьому потреби.
І останнє : практично впевнений що далі цього обговорення це не піде, тобто з ймовірністю практично 100% ви не звернетесь до суду з тим, щоб судитись саме в полі порушення вашого права про персональні дані.
Це як писати петиції про заборону діяльності мфо... багато пилюкі і ноль профіту.
Було би добре, я не проти.Помиляєтесь)
Ага. И давноМи не в Швейцарії. Для банків України таємниця - порожній звук. Або навіть пук.
Тому - не будемо покладати особливі надії. Бо банки вже поклали... Щось інше...
помню как не так давно некоторые радовались что на Бинанс можно заходить через БанкId. интересно, недавние блоки карт как-то связаны что бинанс сливают всю информацию о транзакциях клиента?Ми не в Швейцарії. Для банків України таємниця - порожній звук. Або навіть пук.
Тому - не будемо покладати особливі надії. Бо банки вже поклали... Щось інше...
Простите. Я в такое не играю.помню как не так давно некоторые радовались что на Бинанс можно заходить через БанкId. интересно, недавние блоки карт как-то связаны что бинанс сливают всю информацию о транзакциях клиента?![]()
так я тоже) пользуюсь иногда другой биржей, на которой даже не нужна верификацияПростите. Я в такое не играю.
вот как раз сейчас его обсуждают, вроде хотят 5% с прибыли. но опять-таки, как эту прибыль считать и не окажется ли что потом человек будет должен налоговой больше, чем вложил в крипту.Бинанасы, фиганасы...
У нас вообще есть закон о крипте? Нет. Вот на страх и риск.
Коли починаю читати про введення електронної (суто цифрової) гривні, то чую галасливо: "Це ж прикольно!"Ну і чому я вліз в розмову ,знову ?бо наша банківська система то гній
Ну Ви згодні що ніхто не зберігає таємницю ,нас продають ,передають ,наші данні продаютьКоли починаю читати про введення електронної (суто цифрової) гривні, то чую галасливо: "Це ж прикольно!"
Воно то прикольно. Але не дуже, коли суть розумієш.
Емітентом є виключно НБУ. По суті, на кожну таку гривню ставиться мітка. А це що означає? Правильно - її просто відслідкувати та заблочити. Або накласти якісь обмеження...
Дали тобі на хліб? От нєфіг макарони купляти.
Ну і ось відповідьНема таємниці. Я по своїй наївності в анкеті на службу безпеки вказала номер мами , як людини до якої можна дзвонити в разі чого. Так вони на новий мамин номер тепер дзвонять і кредит пропонують
Удивительное рядом.Нема таємниці. Я по своїй наївності в анкеті на службу безпеки вказала номер мами , як людини до якої можна дзвонити в разі чого. Так вони на новий мамин номер тепер дзвонять і кредит пропонують
ЖиттяУдивительное рядом.
На роботу мене не взяли , а до мами моєї наярюють, щоби кредита в них бралаУдивительное рядом.
Якщо не секрет ,то куди на роботу ,що потрібна кредитна історіяНа роботу мене не взяли , а до мами моєї наярюють, щоби кредита в них брала![]()