Порушення банківської таємниці

• Автор теми Автор теми Kerrad
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 80
  • Перегляди Перегляди 3K
Надайте будь ласка мені сюди де написано , що банк має право передавати дані секретного слова-пароля
Немає змісту.
По-перше я не експерт ( юрист ) з кредитування.
По-друге я не знаю що ви і де підписували.
По-третє я вам написав умови які прописані в типовому договорі ОТП банку і я не вивчав досконало це питання, так як не маю в цьому потреби.
І останнє : практично впевнений що далі цього обговорення це не піде, тобто з ймовірністю практично 100% ви не звернетесь до суду з тим, щоб судитись саме в полі порушення вашого права про персональні дані.
Це як писати петиції про заборону діяльності мфо... багато пилюкі і ноль профіту.

Немає змісту.
По-перше я не експерт ( юрист ) з кредитування.
По-друге я не знаю що ви і де підписували.
По-третє я вам написав умови які прописані в типовому договорі ОТП банку і я не вивчав досконало це питання, так як не маю в цьому потреби.
І останнє : практично впевнений що далі цього обговорення це не піде, тобто з ймовірністю практично 100% ви не звернетесь до суду з тим, щоб судитись саме в полі порушення вашого права про персональні дані.
Це як писати петиції про заборону діяльності мфо... багато пилюкі і ноль профіту.
Помиляєтесь)

Ми не в Швейцарії. Для банків України таємниця - порожній звук. Або навіть пук.
Тому - не будемо покладати особливі надії. Бо банки вже поклали... Щось інше...

Ми не в Швейцарії. Для банків України таємниця - порожній звук. Або навіть пук.
Тому - не будемо покладати особливі надії. Бо банки вже поклали... Щось інше...
помню как не так давно некоторые радовались что на Бинанс можно заходить через БанкId. интересно, недавние блоки карт как-то связаны что бинанс сливают всю информацию о транзакциях клиента? 🤔

помню как не так давно некоторые радовались что на Бинанс можно заходить через БанкId. интересно, недавние блоки карт как-то связаны что бинанс сливают всю информацию о транзакциях клиента? 🤔
Простите. Я в такое не играю.
Бинанасы, фиганасы...
У нас вообще есть закон о крипте? Нет. Вот на страх и риск.

Простите. Я в такое не играю.
так я тоже) пользуюсь иногда другой биржей, на которой даже не нужна верификация
Бинанасы, фиганасы...
У нас вообще есть закон о крипте? Нет. Вот на страх и риск.
вот как раз сейчас его обсуждают, вроде хотят 5% с прибыли. но опять-таки, как эту прибыль считать и не окажется ли что потом человек будет должен налоговой больше, чем вложил в крипту.

Ну і чому я вліз в розмову ,знову ?🧐бо наша банківська система то гній

Ну і чому я вліз в розмову ,знову ?🧐бо наша банківська система то гній
Коли починаю читати про введення електронної (суто цифрової) гривні, то чую галасливо: "Це ж прикольно!"
Воно то прикольно. Але не дуже, коли суть розумієш.
Емітентом є виключно НБУ. По суті, на кожну таку гривню ставиться мітка. А це що означає? Правильно - її просто відслідкувати та заблочити. Або накласти якісь обмеження...
Дали тобі на хліб? От нєфіг макарони купляти.

Останнє редагування:
Коли починаю читати про введення електронної (суто цифрової) гривні, то чую галасливо: "Це ж прикольно!"
Воно то прикольно. Але не дуже, коли суть розумієш.
Емітентом є виключно НБУ. По суті, на кожну таку гривню ставиться мітка. А це що означає? Правильно - її просто відслідкувати та заблочити. Або накласти якісь обмеження...
Дали тобі на хліб? От нєфіг макарони купляти.
Ну Ви згодні що ніхто не зберігає таємницю ,нас продають ,передають ,наші данні продають

Нема таємниці. Я по своїй наївності в анкеті на службу безпеки вказала номер мами , як людини до якої можна дзвонити в разі чого. Так вони на новий мамин номер тепер дзвонять і кредит пропонують

Нема таємниці. Я по своїй наївності в анкеті на службу безпеки вказала номер мами , як людини до якої можна дзвонити в разі чого. Так вони на новий мамин номер тепер дзвонять і кредит пропонують
Ну і ось відповідь

Удивительное рядом.

Назад
Угорі