Снігурка
Форумчанин
- Дописи
- 195
- Реакції
- 148
- Бали
- 68
Снігурка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В дупу их сласть ,а голову сильради попередити що мошеники могуть звонити.
В дупу их сласть ,а голову сильради попередити що мошеники могуть звонити.
Post automatically merged:
В дупу его и всем скажите аферист,никто не приедет к вас живите спокойно
Невстигла попередити вони спочатку до нього подзвон.рано о 8-00год а мені прислали повідомл.на вайбер о пів 9год.він сказав що я не живу в селі але сказав в якому живу боюся щоб ще туди недзвон.в сільську раду але я там непрописана незнаю.Жах так це все задовбало нерви на межі.Дякую що хоча б є форум і поради людей які розуміють тебе.Я в такій депресії була неїла неспала щей дитинка три місяця виснажує.Живу на заспокійливих постаріла на років 5точно поки перекредитовувала це все так пройшла вагітність в переживаннях чоловіку призналася як зрозум.що все приплила він зрозумів а от рідні ні нажаль мама каже випишись,а ще д*pa шукала приватних інвесторів,кредитні спілки щоб перекрити те все ,як у всіх і потрапила на обманщиків на 5000грн.разом взятих висилала-д*pa платоспроможність і т.д.була,як в тумані поки не призналась сестрі вона сказала мамі вона зразу підтримала мене я чуть не покінчила з життям,але тепер ні,але її мож зрозуміти у неї своє життя,сім'я.Ось така історія що буде дальше одному Богу відомо страшнувато.В дупу их сласть ,а голову сильради попередити що мошеники могуть звонити.
В дупу его и всем скажите аферист,никто не приедет к вас живите спокойно
Ви знаєте до голови сільської ради таки подзвонили він сказав де я мешкаю на даний час теж мусив говорити.От незнаю що й думати боюсь щоб неприїхали Я неговорю з ними нерви зіпсовні уже.Обычная страшилка... Вся информация из интернета! Не обращайте внимания и живите спокойно!
Останнє редагування: