Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Подскажите, пожалуйста, все те, кто писал в Нацком, есть положительные результаты??? Просто интересно, очень много мнений по поводу этого. Одни говорят, что стоит писать, другие – что они ни в чем не помогают. У меня раздвоение моего мнения. Хочу услышать совет. Спасибо!
у меня было написано пор 12 мфо и из них по 3 в мою пользу ответы, по 3 не в мою, по остальным пока не дали документы, но после нацкома кредит плюс сразу всёсисали до тела, а так же меньше звонить стали, почти все затихли
По Гроши всим Был около полу года. По кф юа была просрочка с января по апрель и тогда они самаи позвонили. С Кредит 365 около 2 месяцев, те жестко звонили мне и родным
Я платила быстрозайму д*pa полгода. Потом уволили с работы. Насчитали пеню, Сразу, написала в Нацкомфин. разбирались. Те прислали ответ что мол быстрозайм гогворит сто я им должна не 2400, а 1300. Потом когда нацком прислал мне ответ, мол проверка проведена и быстрорзайм ответил что Вы должны им 1300, пролшла неделя и быстрики мне залепили мол пеня выросла и я им должна 6800. Я запаяла в милицию, нацком ,прокуратуру и набу, мол, смотрите, приложила ответ нацкома, Вы писали проведя проверку с ними что я должна им 1300, а прошла неделя и 6800, мол, откуда такая сумма и проценты за неделю, написала мол звонят, вымогают, угрожают. Во все службы приложила ответ нАЦКОМА И ТО ЧТО ПОТОМ ТРЕБОВАЛИ БЫСТРИКИ. мОЛ РАЗБЕРИТЕСЬ И ПРИМИТЕ МЕРЫ.
сЛАВА бОГУ УТИХЛИ. дРУЗЬЯ ПИШИТЕ
Лучше шлите в Нацком по почте 01001, Бориса Гринченка, 3, город Киев, с уведомлением о вручении
Post automatically merged:
Я не везде указывала номер Договора, но обязательно естественно инн свой. Нацком сами у них требовали документы у этих мфо и сами мне присылвли номера договоров. Да, не всегда положительный результат. У меня не подействовало-на вашу готивочку и э=гроши. Эврогроши сначала ничего не присылали, потом когда они прислали вымогу на почте мол прийдем проверим. Я в милицию заяву, мол прислали по почте, угрозы, мол видите, письмо нацкома туда -даже государственному органу не считают нужным давать документы, значит что-то нечисто-прошу принять меры, проверить, оградить от угроз. ,,,,
У меня просрочка около 4 месяцев. Написала в Нацком на Еврогроши, Кредит365, Быстрозайм, Гофингоу, Манивео, Ccloan и E-cash. По Ccloan дали ответ, что все ОК, а если у Вас есть какие-то доказательства вышлите их нам. По остальным ответа еще нет. А на счет кто самый жесткий, ответит не могу. От всех досталось, пopнoколлажи от Топ кредит и Кредитон, письма соседям от Ваша Готивочка, звонки на роботу Манивео, E-cash и Е-гроши. Оскорбление и угрозы от всех остальных…
Я, ПІБ, проживаю за адресою: …, електронна адреса: …, маю кредитний договір із Товариством з обмеженою відповідальністю «Укркредитфінанс».
Кредит був виданий на суму … грн., на даний момент тіло кредиту становить … грн., проте відсотки та пеня по кредиту були сплачені в сумі … грн., на даний момент додатково нараховані відсотки складають … грн., що складає …% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних зобов’язань з відсотками на даний момент складає … грн). Таким чином, за весь час дії договору мною була виконана значна переплата. Звертаюсь до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір №... від ... р. (строк дії договору … днів), укладений між товариством з обмеженою відповідальність «Укркредитфінанс» та ПІБ.
Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме пункту 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.
Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.
Дата ПІБ
Такой отправляла с их сайта, и приняли, и ответы направляют
У меня просрочка около 4 месяцев. Написала в Нацком на Еврогроши, Кредит365, Быстрозайм, Гофингоу, Манивео, Ccloan и E-cash. По Ccloan дали ответ, что все ОК, а если у Вас есть какие-то доказательства вышлите их нам. По остальным ответа еще нет. А на счет кто самый жесткий, ответит не могу. От всех досталось, фотоколлажи от Топ кредит и Кредитон, письма соседям от Ваша Готивочка, звонки на роботу Манивео, E-cash и Е-гроши. Оскорбление и угрозы от всех остальных…
Какое тело ? И сколько заплатили ? Так же просрочка? Жду просто ответ по Cclon,очень переживаю. 9день автодозвон поставили через каждые 6минут. Незнаю как с ними бороться
Какое тело ? И сколько заплатили ? Так же просрочка? Жду просто ответ по Cclon,очень переживаю. 9день автодозвон поставили через каждые 6минут. Незнаю как с ними бороться
Я писала по такому зразку :
Голові Національної комісії,
що здійснює регулювання у сфері
ринків фінансових послуг
І. ПАШКО
ПІП
Я, ………………………, паспортні дані: ……………., реєстраційний номер облікової картки платника податків ………….., зареєстрована за адресою: ………………………, маю діючий кредитний договір з ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «……………..», код ЄДРПОУ ………..; місцезнаходження: …………………………….
Кредит був виданий ……….. строком на ……. днів, тобто до ………… на суму ……… грн. 00 коп., проте сума для дострокової оплати сьогодні складає ………. грн. 00 коп. (Загальна сума кредитних зобов’язань з відсотками ……….. грн. 00 коп.). На умовах продовження терміну кредитного договору було сплачено суму ……… грн. 00 коп.
Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від ….…..… № ……..…… (строк дії договору …….. днів) укладений між ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «………….», та мною, так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг», яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України «Про захист прав споживачів», який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.
Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.
Прошу надіслати відповідь на мою електронну пошту : ……………
Прийшла відповідь по майкредит, що не надали в повній мірі документи, нацком зробив ще один запит, а на слідуючий день смс від майкредит, що я погасив частину кредиту,ніби вони отримали певну суму, хоча я нічого не платив,думаю звернення до Нацкомфінпослуг подіяло
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.