Помощь адвоката по кредитам на досудебном этапе

А що це за "пані" така? Із якого МФО?
Таліон/Манівео
Тіло 10 нарахували 31 за 19 пропонують закрити
Яке

З якого МФО пані?
Таліон/манівео
Яка контора? Знайомий почерк. В мене так робили кредит365
Манівео/пані з таліону
Манівео/талліон
Яке

З якого МФО пані?
[/QUOTE
Я давно намтоюю на тому що шахраї
Юриста можете знайти в своєму місті,краще розкажіть директору,що можете ...І запам'ятайте-злодії вони,а не ви...
[/QUOTE

Останнє редагування:
Таліон/Манівео
Тіло 10 нарахували 31 за 19 пропонують закрити Давно в них? У Манівео були оплати? Вибачте, що питаю. Просто теж у школі працюю. Ці ненормальні в моєму списку є.

Таліон/манівео

Манівео/пані з таліону
Манівео/талліон

Я давно намтоюю на тому що шахраї

Може б юрист з нею поспілкувався щоб перестала дзвонити я готова заплатити
:ahaha:
Вибачте, але це звучить прямо погано. Уявіть, що ви працюєте в магазині, до вас приходить покупець і каже: мені потрібен 4К телевізор з діагоналлю 40 дюймів. І щоб додому його привезли. І щоб налаштували. І щоб супутникову тарілку налаштували. Я готовий заплатити. Вам не смішно?
За консультацію та/чи допомогу юриста необхідно платити. Баста. Хочете щоб вам хтось допомагав - або платіть, або шукайте волонтерів. Яких не так уже й багато.

Директорка сказала вирішити питання негайно бо інакше в школі через мене будуть проблеми
Ваша директорка дурна, як і її керівництво у районо. Якщо вони захочуть вас звільняти за це, можна буде поспілкуватися з Міністерством Освіти. Можливо я навіть міг би звернутися до кількох людей там і сям, щоб дати цій справі додаткового ходу. Також є ЗМІ, до яких також можливо звернутися.

Зупинити дзвінки можна, але для цього необхідно буде залучати юриста і задовбати поліцію заявами та скаргами. Це все буде не безкоштовно, і вам потрібно буде проявити левову лють та наполегливість скаженого барсука.

Надеюсь вопрос не о смс где написано что вас засудят и отберут дом и собаку?

Назад
Угорі