Кузькина мать
Форумчанин
- Дописи
- 953
- Реакції
- 3019
- Бали
- 5630
Кузькина мать не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Э гроши это вообще одна большая беда ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Шо за біда ?Є біда з є гроші. Є певні факти які суперечать їхнім првилам, Законам, постановам хто може допомогти ща виеґнагороду
Привіт. Є договір, записи розмов, довідка з банку але немаю чіткого вимагача сприводу кредииуЯка біда.? Пост не зрозумілий!
Чи є гроші. Чи є гроші комПривіт. Є договір, записи розмов, довідка з банку але немаю чіткого вимагача сприводу кредииу
Який договір,на емейл,чи укрпоштою прийшов?Привіт. Є договір, записи розмов, довідка з банку
Что значит не подписан? ручной подписью или как?Є договір, оформлений але не підписаний з є гроші ком! В смс , дзвінках, повідомленнях в вайбер вимагають є гроші (без ком)
Це всі мають.((((Є договір, оформлений але не підписаний з є гроші ком! В смс , дзвінках, повідомленнях в вайбер вимагають є гроші (без ком)
Можу договір зкинутиЦе всі мають.((((
Тільки договір уважно передивіться ,чи є всі сторінки.. по номерації
Нумерації немає. Підпису немає. Завантажений з сайту.Це всі мають.((((
Тільки договір уважно передивіться ,чи є всі сторінки.. по номерації
Сформулируйте четко вопрос, это будет уже половина ответаМожу договір зкинути
Нумерації немає. Підпису немає. Завантажений з сайту.
Ні підпису ня ідинтифікатора ( завантажував з сайту)Что значит не подписан? ручной подписью или как?
Ви можете чітко пояснити, що ви хочете і для чого створили цю тему?Ні підпису ня ідинтифікатора ( завантажував з сайту)
Так!Ви можете чітко пояснити, що ви хочете і для чого створили цю тему?
Я відправляла на початку прострочки запит і отримала відповідь:Пришліть копію своїх документів,щоб ми могли бути впевнені,що це Ви.Це мене тоді так розмішило,що я забила,щось комусь відправляти.А підписів майже ні в одній Мфошці немає.Так у нас у всіх такі договори) запит на договір потрібно відправляти Укрпоштою із врученням. З нашими судами все теж не так просто
Ну так его там и не будет, а зачем он вам?Ні підпису ня ідинтифікатора ( завантажував з сайту)
Є лист з довідкою про врученняТак у нас у всіх такі договори) запит на договір потрібно відправляти Укрпоштою із врученням. З нашими судами все теж не так просто
Питання стосується юриста який допоможе їх "нагнути"Ну так его там и не будет, а зачем он вам?
Нагнуть каким образом?Є лист з довідкою про вручення
Питання стосується юриста який допоможе їх "нагнути"
З чого ви взяли що це дві різні компанії?!Так!
Договір підписано(завантажено з сайту)
з є гроші ком!
Смс, розмови, платіжне доручення є гроші! Без ком! Це дві рвзні компанії
Згідно єдрпуоЗ чого ви взяли що це дві різні компанії?!
ПеревіртеЗгідно єдрпуо
Фінансова компанія є гроші ком це їхня юридична назва!!Згідно єдрпуо
Перевірте