Помощь адвоката по кредитам на досудебном этапе

от самих звонков Вас никто не защитит
Та звонки то такое , меня только смартивей родоков нашел, точнее не нашел а ска скопировал контакты телефона
Прост лучше заранне подготовится ко всем случиям

Доброго дня! АО "Захист" в інтернет введіть, там ожразу з'явиться посилання, я сама з ними працюю.
0800-40-33-03 номер телефону гарячої лінії, консультація безкоштовна
Вы серьезно? И чем они вам помогли? Что уже сделали?

Вкладення

• Screenshot_20200306_123106_com.android.contacts.webp
    Screenshot_20200306_123106_com.android.contacts.webp
    51 Кб · Перегляди: 73
А есть ли толк в юристах? Мне ничем не помогли, только потратила время и деньги?
Надо будет об этом тему накатать!

Нужен юрист, толковый. Который имел дело с МФО, и не просто имел дело, а выигрывал суды. У кого из форумчан есть опыт, поделитесь пожалуйста.

Нужен юрист, толковый. Который имел дело с МФО, и не просто имел дело, а выигрывал суды. У кого из форумчан есть опыт, поделитесь пожалуйста.

Могу посоветовать форумчанку, которая доказала свой юридический опыт и возможности. Аська. У нее был суд с 365 и она их разбила самастаятельно в пух и прах и к первой инстанции и в апеляции. И она может это подтвердить дав номер выигранного дела в отличии от того приславутого юрист. Пишите ей!

O.
Могу посоветовать форумчанку, которая доказала свой юридический опыт и возможности. Аська. У нее был суд с 365 и она их разбила самастаятельно в пух и прах и к первой инстанции и в апеляции. И она может это подтвердить дав номер выигранного дела в отличии от того приславутого юрист. Пишите ей!
О.к спасибо

Підкажіть будь ласка, хто користувався послугами юристів про домовленість списання відсоткі, штрафів. Реструкторизацію. Рекомендації що до провіреного юриста. Бо вже сил не має. Поки близьким не дзвонять, але дуже боюся, спати ночами не можу.

Поки близьким не дзвонять, але дуже боюся, спати ночами не можу.
Нема чого боятися абсолютно. Ви ж не боїтеся ужастиків по телевізору ?
Це приблизно те саме...
Підкажіть будь ласка, хто користувався послугами юристів про домовленість списання відсоткі, штрафів. Реструкторизацію.
Для початку вам потрібно зрозуміти самій, чи вам потрібно про щось домовлятись.
Наприклад : якщо ви отримали 1000грн, а віддали пролохаціями 5000. То зміст про щось ще домовлятись ?

Підкажіть будь ласка, хто користувався послугами юристів про домовленість списання відсоткі, штрафів. Реструкторизацію. Рекомендації що до провіреного юриста. Бо вже сил не має. Поки близьким не дзвонять, але дуже боюся, спати ночами не можу.
Та спите успешно!..,хай наснятся хорошие,Вам!

Нема чого боятися абсолютно. Ви ж не боїтеся ужастиків по телевізору ?
Це приблизно те саме...

Для початку вам потрібно зрозуміти самій, чи вам потрібно про щось домовлятись.
Наприклад : якщо ви отримали 1000грн, а віддали пролохаціями 5000. То зміст про щось ще домовлятись ?
Ось і хочу домовитися про тіла і невеликими сумами проплачувати. Я їх не боюсь, чоловік все знає підтримує. Просто якщо його родичі і батьків дізнаються буде .... Самі розумієте, чужі і знайомі більш приймуть чим рідня. Моя мама знає ні чим помогти не може, тато помер в червні 2019року від тоді я і попала з МФО
Та спите успешно!..,хай наснятся хорошие,Вам!
Дякую ?

Я сотрудничала с одной очень хорошая девочка и марально и юридически поддержит! Если нужен номер то пишите отвечу!))

Самі розумієте, чужі і знайомі більш приймуть чим рідня.
Нажаль таке є... проте раджу вам всерівно з близькими переговорити. Краще зробіть це самі, ніж це зроблять за вас, ще й в "фарбах".

Назад
Угорі