Помогите. Что делать. Сил нету. Мысли плохие. На уступки никто неидет.

• Автор теми Автор теми Love
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 139
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Все у мене паника. Ваша Готивочка приїде?

Могут приехать, но только не в тот день который написали. В какой то другой. Как снег на голову. Могут приехать обклеить подъезд. Почитайте раздел Готивочка там все написано.
смотрела решения по кредиткапитал и мне только по банкам попадались

А какие там сумы по банкам ?

Зранку смс замітуються.
Цікаво яка компанія реально подасть до суду?
я почти каждый день такое получаю на контактный номер. Скажу откровенно - судом там и не пахнет!

по мфо конечно подают
если не сложно,можно ссылку на решение,мне ни одно не попадалось
смотрела на сайте https://youcontrol.com.ua/ru/
там только по банкам судебные дела
Могут приехать, но только не в тот день который написали. В какой то другой. Как снег на голову. Могут приехать обклеить подъезд. Почитайте раздел Готивочка там все написано.

А какие там сумы по банкам ?
суммы разные

gorezaymi, які мфо саме подають?

Незнаю що робити почався терор з алекса мілану я декрету платити немає чим чоловік каже забий на них в нього самого прострочені почалися,переживаю за рідних мама мене просто незрозумієбрат після хімії.Незнаю що робити.

Доброго дня.
Я у догоовій ямі. Вже у відчаї. Догралася. Страшно за рідних зараз.
Захворів чоловік потрібно було кошти немало терміново за 5 днів лікування свої скінчилися. Я попробувала взяти в одній мфо в іншій і так дали в декількох самі пропонували, а в такій ситуації невідмовишся та недумаєш про наслідки. Тіло кредитів були від 1500до4000 грн. Думала наладиться все і виплачу. Грошей на виплати невистачало, довгий час пролонгувала. Потім немогла колектори настільки задовбували що хоч вішайся. Страшно було думати про них. Я взяла інший кредит в мфо і так пролонгувала свої, потім знову также. Всі гроші йдуть тільки на оплату і пролонгацію. Потім вийшла в декрет роботи нема. Працювала неофіційно тому і декретних майже ніяких неотримала. І почався жах. Платити нічим листи шлють, погрозами і матами на мене всі напали. А я незнаю що робити. Я пробую платити але мфо вже 17штук і у всіх повиростали відсотки на 150% від тіла. Я тіло оплатилаб але відсотки неможу. З 3 000 тіла зараз 11.500 з % це в одному з мфо. Я немаю такої суми. А так неодне мфо а 17. Я довго вела переговори з кожним мфо та тільки один пішов на уступки кредитлайф дпв реструктуризацию. Всі інші відмовили навіть в частичному погашенні боргу.
Якби я могла якоси домовитися оплатити лише тіло крелиту яб в місяць по 3-4 мфо закривала бо є суми маленькі 1500 і 2000 і 1000грн тіла а зараз по 6000-10000з%. А через % неможу закрити.
Я у відчаї руки опустилися. Розумію куди вляпалась. Допомоги просити немавкого. Всі лиш кричати почнуть рідні відвернуться і обсміють в селі. Село мале розмови будуть тільки про мене.
Мфо уже письма шлють що в суд подадуть,дітей в дитбудинки відберуть,маму до смерті зведуть. Допоможіть я немаю сил боротися з ними. Вже два тижні ігнорю їх. Всора рішила всіх обзвонити і просити списати або реструктуризувати. В них нема таких послуг. А манейбум якийсь чоловік матами кричав і посилав і погрожував і насміхався.
Я д*pa вляпалась по вуха.
Неприятная ситуация.Но вот по поводу уступок мне идут.Я так думаю это зависит от Вашего отношения и в чем то от лояльности конторы.Но им на контору сигнал киньте!
А так неважно кто звонил Мэйнибум или мэйнимразь и/или жестьмейни))у них много кликух в звоно-террористических центрах)

Мене зараз теж тероризують колектори. Раніше кожного дня, а тепер разіа зо три на день. Листів майже не шлють. Просто перестала з ними спілкуватись і нерви стали на місце. Буде можливість заплачу, а зараз чекаю на відповіді від Нацкома.
Привіт, а можете скинути приклад листа в нацком, також хочу писати але незнаю як саме, буду дуже вдячна

Доброго дня.
Захворів чоловік потрібно було кошти немало терміново за 5 днів лікування свої скінчилися. Я попробувала взяти в одній мфо в іншій і так дали в декількох самі пропонували, а в такій ситуації невідмовишся та недумаєш про наслідки. Тіло кредитів були від 1500до4000 грн. Думала наладиться все і виплачу. Грошей на виплати невистачало, довгий час пролонгувала. Потім немогла колектори настільки задовбували що хоч вішайся. Страшно було думати про них. Я взяла інший кредит в мфо і так пролонгувала свої, потім знову также. Всі гроші йдуть тільки на оплату і пролонгацію. Потім вийшла в декрет роботи нема. Працювала неофіційно тому і декретних майже ніяких неотримала. І почався жах. Платити нічим листи шлють, погрозами і матами на мене всі напали. А я незнаю що робити. Я пробую платити але мфо вже 17штук і у всіх повиростали відсотки на 150% від тіла. Я тіло оплатилаб але відсотки неможу. З 3 000 тіла зараз 11.500 з % це в одному з мфо. Я немаю такої суми. А так неодне мфо а 17. Я довго вела переговори з кожним мфо та тільки один пішов на уступки кредитлайф дпв реструктуризацию. Всі інші відмовили навіть в частичному погашенні боргу.
Якби я могла якоси домовитися оплатити лише тіло крелиту яб в місяць по 3-4 мфо закривала бо є суми маленькі 1500 і 2000 і 1000грн тіла а зараз по 6000-10000з%. А через % неможу закрити.
Я у відчаї руки опустилися. Розумію куди вляпалась. Допомоги просити немавкого. Всі лиш кричати почнуть рідні відвернуться і обсміють в селі. Село мале розмови будуть тільки про мене.
Мфо уже письма шлють що в суд подадуть,дітей в дитбудинки відберуть,маму до смерті зведуть. Допоможіть я немаю сил боротися з ними. Вже два тижні ігнорю їх. Всора рішила всіх обзвонити і просити списати або реструктуризувати. В них нема таких послуг. А манейбум якийсь чоловік матами кричав і посилав і погрожував і насміхався.
Не звоните вы им не разговаривайте с ними.

Скажите как договариватся и вообще что нужно говорить этим мфо??? У меня 11 мфо, по некоторым было много пролонгаций, по некоторым ни одной. Не хочу платить эти гребаные проценты и штрафы. Судачи мне не нужен, не хочу так же чтобы моих родных доставали. Меня интересует кредит касса, Швидко гроши, манивео, с1сЬки, кредит ап и кредит он больше всего достают. Подскажи кто что может что им говорить чтобы штрафы подписывал и.

Мфо уже письма шлють що в суд подадуть,дітей в дитбудинки відберуть,маму до смерті зведуть. Допоможіть я немаю сил боротися з ними.
Да пускай они что хотят, то и пишут хоть Папе Римскому! Вы что, так реагировать нельзя, там малолетки сидят на прозвонах их бояться еще что ли! А по поводу село или еще там соседей, так нас..ть извините на мнение других людей. Больше половины ваших же жителей села закредитованы, но на шифрах. Мне Готивка клеила листовки по всему подъезду, соседи никто и слова не сказали, почему то. И перестаньте думать и вести себя как жертва, Вы не жертва запомните это. Вы даже представить себе не можете сколько им не отдают люди эти займы. Перестаньте общаться с незнакомыми номерами, лучше поменять номер. Я для себя давно выбрала тактику, полный игнор и платить буду только после суда. Все!

Скажите как договариватся и вообще что нужно говорить этим мфо??? У меня 11 мфо, по некоторым было много пролонгаций, по некоторым ни одной. Не хочу платить эти гребаные проценты и штрафы. Судачи мне не нужен, не хочу так же чтобы моих родных доставали. Меня интересует кредит касса, Швидко гроши, манивео, с1сЬки, кредит ап и кредит он больше всего достают. Подскажи кто что может что им говорить чтобы штрафы подписывал и.
Чекати поки вони запропонують тіло кредиту. Рідних все одно дістануть. Сьогодні ввімкнула стару сімку - дінеро і укркредитфінанс на автовідповідач пропунує тіло. Ще якась компашка написала що завдяки моїм пролонгація вони зупинили нарахування відсотків, отже час вирішує багато проблем

Ребят, извините что не по теме. Не могу найти инфу. Кто такие прима коллект и кто им продаёт. Стоит ли бояться?

Ребят, извините что не по теме. Не могу найти инфу. Кто такие прима коллект и кто им продаёт. Стоит ли бояться?
Меня просто письмами доставали, не бойтесь. Главное не общайтесь, если наяривать начнут.
Вас продали им? А кто если не секрет?

Меня просто письмами доставали, не бойтесь. Главное не общайтесь, если наяривать начнут.

Вас продали им? А кто если не секрет?
Звонил какой-то номер, определило прима коллект. Я не знаю кто продал, того и спрашиваю..

8Marta, боюсь за манивео и Швидко гроши что в суд подадут

Доброго дня.
Дивно, мені мані був тільки смс лякливі висилав але я на них не реагувала, а коли появились гроші, то сама до них подзвонила, нормальний чоловік попався, сказав оплачуйте тіло, а решту на реструктуризацію на 6 місяців. Я погодилась, вислали договір на ел.пошту, я роздукувала, підписала і їм новою поштою відправили.Тепер сплачую потихенько. А так то теж було в районі 18 МФО, майже всі оплатила, залишилось тільки Май кредит 4000, кредит ап 3000, кешбері 1500, і манівео останнній платіж по реструктуризації 1600. Але це все завдяки близьким і друзям, було дуже важко розказати, але коли наважилась мені допомогли. Розкажіть родичам, це ж рідні люди. не будуть вони всім розказувати і обсміювати. Успіхів!

Дивно, мені мані був тільки смс лякливі висилав але я на них не реагувала, а коли появились гроші, то сама до них подзвонила, нормальний чоловік попався, сказав оплачуйте тіло, а решту на реструктуризацію на 6 місяців. Я погодилась, вислали договір на ел.пошту, я роздукувала, підписала і їм новою поштою відправили.Тепер сплачую потихенько. А так то теж було в районі 18 МФО, майже всі оплатила, залишилось тільки Май кредит 4000, кредит ап 3000, кешбері 1500, і манівео останнній платіж по реструктуризації 1600. Але це все завдяки близьким і друзям, було дуже важко розказати, але коли наважилась мені допомогли. Розкажіть родичам, це ж рідні люди. не будуть вони всім розказувати і обсміювати. Успіхів!
Різні родичі.(
Нажаль у нас всі ???
І тільки я заміж вийшла за чоловіка "не їхнього рівня" тобто не багатого. Тому не те щоб все село знало а вся область(
Навіть з мамою стосунки такі що самаб всім порозказувала(

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі