Помогите. Что делать. Сил нету. Мысли плохие. На уступки никто неидет.

• Автор теми Автор теми Love
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 139
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ви молодець! У Вас в усіх договорах зазначено, що строк позовної давності 3 роки?

Де Ви таке бачили? По-моєму навпаки, або рік після закінчення терміну дії договору, або такий же термін як і по основній вимозі...
Чесно не знаю я на них болт давно забила, але думаю що до суду вони всерівно не підуть, бо не мають з чим, з листочками та абоненською скринькою на конверті далеко не заїдеш, а якщо подадуть то там побачимо їх листи збираю для колеції

Древний, я тоже такого мнения,если ничего неподписывал,гуляйте лесом!Я ему говорю,неотвечай на звонки и они отстанут

ШСергей, ніхто вам нічого не зробить,це я вам точно кажу,15+мфо на всіх забила і забула,і вам раджу,з рідними трохи звичайно складніше...але що вже поробиш раз до них добрались.Насправді все це повна фігня в порівнянні із проблемами здоров 'я наприклад,тому бережіть себе,не беріть близько до серця,до мене вже майже й не дзвонять 5 місяців прострочки.

Tasia, Я держусь,а вот с родными,вы правы, отношения напряжённые,и я за них переживаю

Форум знайшла в квітні місяці, на той час мала ще 3 відкритих мфо (кред. 365, мілоан, манівео), завдяки форуму зуміла вилізти з того всього, хоча розуміла що я на дні ями ще 2 роки назад, але.... найбільше заплатила кред. 365, всього було близько 12 мфо, а може набіть більше. Все почалося з манівео, далі за півроку я зрозуміла, що пролонгації більші мого доходу, а сума боргів не зменшуєть, на той час було близко 30 тис. з % і я думала як з цього свього вилізти, поділитися не було з ким (зараз пишу і це як сповідь яку я тримала в собі ці всі роки), бо соромно, далі перестала платити в один момент всім це було літо 2017 року на прострочці були єврогроші, манівео, топ кредит, кеш ап, кредит он, море грошей, сслоун. Пролонгаціями платила кред. 365, а на реструкторизації були легкі гроші та кредит ап. В жовтні почався пресинг з топ кредиту та сслон, їх закрила до зими. Далі зима- весна 2018 більш менш розхльобувалвся з тим що залишилося. КК продали - єврогроші (2 кредити), кеш ап та кредит он. Фактору - манівео (оформлене не на мене).
Одним словом досвід спілкування є, але на форумі я черпаю енергію, розумію, що я не одна така д*pa, і по можливості допомогти інформаційно тим кому це потрібно.
как вы закрыли манивео и чем все закончилось с еврогроши?
Доброго дня, в мфо варюся близько трьох років, скажу так, що далі телефонних дзвінків не дійде, чим менше з ними спілкуватися тим менше будуть телефонувати. На даний час 5 мфо продали кредит капіталу 1 фактору, з рештою розплатилася. Ще 10-11 міс. і закіньчиться термін позовної давності. За півтора роки що кредити продані ніхто жодного разу не приїхав, кк дзвонять тільки мені та контакнтим, але з ними ніхто не спілкується, номера в блок. Періодичність дзвігнків тижнень активно наярюють по раз 20 вдень, далі 2-3 тижні жодного дзвінка. Фактор дзвонить тільки мені та в с/раду, де кажу що якісь шахраї, також активно 2-3 дні, далі пропадають. Якось так. Чи пропонують якісь акції та знижки не знаю бо не спілкуюся, тай платити не хочу за кілька місяців строк давності закіньчиться а годувати когось не хочу бо віддала й так не мало. Історія з МФО зробила мене набагато сильнішою та відповідальнішою, в деякій мірі економною. Я маю можливість купити щось собі та дитині або в сімю а не віддавати комусь. Тож не бійтеся за чорною полосою йде біла, це лише важкий період який протрібно прожити.
и все эти три года продолжались звонки?? даже сейчас?

как вы закрыли манивео и чем все закончилось с еврогроши?
єврогроші продали капіталу, з яким не спілкуюся, по манівео була реструкторизація
и все эти три года продолжались звонки?? даже сейчас?
да, телефонують навіть зараз але набагато менше1-2 дзвінка в день, з ними не спілкуюся.

Доброго дня, в мфо варюся близько трьох років, скажу так, що далі телефонних дзвінків не дійде, чим менше з ними спілкуватися тим менше будуть телефонувати. На даний час 5 мфо продали кредит капіталу 1 фактору, з рештою розплатилася. Ще 10-11 міс. і закіньчиться термін позовної давності. За півтора роки що кредити продані ніхто жодного разу не приїхав, кк дзвонять тільки мені та контакнтим, але з ними ніхто не спілкується, номера в блок. Періодичність дзвігнків тижнень активно наярюють по раз 20 вдень, далі 2-3 тижні жодного дзвінка. Фактор дзвонить тільки мені та в с/раду, де кажу що якісь шахраї, також активно 2-3 дні, далі пропадають. Якось так. Чи пропонують якісь акції та знижки не знаю бо не спілкуюся, тай платити не хочу за кілька місяців строк давності закіньчиться а годувати когось не хочу бо віддала й так не мало. Історія з МФО зробила мене набагато сильнішою та відповідальнішою, в деякій мірі економною. Я маю можливість купити щось собі та дитині або в сімю а не віддавати комусь. Тож не бійтеся за чорною полосою йде біла, це лише важкий період який протрібно прожити.
ну молодец же!
мы тут все вумные! ждем 3 года и адью (с даты последней проплаты канЭшна)

да, телефонують навіть зараз але набагато менше1-2 дзвінка в день, з ними не спілкуюся.
а письма шлют, у меня тут началось, идут и идут. вроде мои пока не открывают, не читают.

а письма шлют, у меня тут началось, идут и идут. вроде мои пока не открывают, не читают.
листи регулярно, але я сказала на почті щоб приносили лише заказні, хоча часом в газети светаки запихають, але це звичайні бумажки

И мне страшно что будут беспокоить, с мужа стороны нехочу напрягать их. А с моей нискем необщаюсь и с мамой на иглах всю жизнь(
. Мне с монейбум всех соседей пофамильно перечислили и голову села также. Что они будут за меня платить. Смогут позвонить им?
Дзвонять всім, кого перечислять, і директору школи, і голові села, і навіть тим, які живуть на віддалених вулицях. Це у мене таке було з кредит 365, а зараз саме довбня всіх монетка.
Дзвонять всім, кого перечислять, і директору школи, і голові села, і навіть тим, які живуть на віддалених вулицях. Це у мене таке було з кредит 365, а зараз саме довбня всіх монетка.
Вибачте, 'довбе'

какие вы страсти пишете.жесть. это только 365 так обзванивал или еще кто-то? пипец...в школу это,вообще..

какие вы страсти пишете.жесть. это только 365 так обзванивал или еще кто-то? пипец...в школу это,вообще..
Поки що тільки кредит 365 і монетка. На кредит365 писала заяву в міліцію, що задовбує односельців, нібито трішки заспокоїлися, зато монетка активізувалася. Вже 4 день ставить на автододзвон сусідів.

Поки що тільки кредит 365 і монетка. На кредит365 писала заяву в міліцію, що задовбує односельців, нібито трішки заспокоїлися, зато монетка активізувалася. Вже 4 день ставить на автододзвон сусідів.
так а на автодозвоне называют вашу фамилию и имя? может отморозится что это не вы?

Вибачте, 'довбе'
Карлсон в мультфильме правильно говорил,-"Спокойствие, и только спокойствие!"
Вы на их действия и фантазии повлиять не можете. Отвечаете только вы, или поручители - это те, кто подписал поручительский договор лично.
Остальные претензии только через суд!!! И тогда вы будете терять 20% своей официальной заработной платы.
+ заявление в полицию и прокуратуру. Сделайте в двух экземлярах, чтоб один своему руководству предъявить.

А може хтось знає, чи довго буде у монетки цей передвін?
Карлсон в мультфильме правильно говорил,-"Спокойствие, и только спокойствие!"
Вы на их действия и фантазии повлиять не можете. Отвечаете только вы, или поручители - это те, кто подписал поручительский договор лично.
Остальные претензии только через суд!!! И тогда вы будете терять 20% своей официальной заработной платы.
+ заявление в полицию и прокуратуру. Сделайте в двух экземлярах, чтоб один своему руководству предъявить.
В поліцію написала недавно, а в прокуратуру ще ні. Та я на них не дуже реагую, а люди в селі мене скоро виселять. Якби навчитися не реагувати ще й на односельців-неадекватів.

Останнє редагування:
Ребят, извините что не по теме. Не могу найти инфу. Кто такие прима коллект и кто им продаёт. Стоит ли бояться?
У меня Cash Me им даже не продал, а просто передал на прозвон, в личном кабинете все светиться проценты исправно насчитываются, а какая-то барышня звонит каждый день и угрожает.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі