Помогите. Что делать. Сил нету. Мысли плохие. На уступки никто неидет.

• Автор теми Автор теми Love
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 139
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
это не так, я с ними ни разу не разговаривала, симка стоит другая. пытаюсь решить все в правовом поле, просто не вижу смысла с ними говорить. Раньше тоже успокаивала людей на форуме, думала, что спишут до тела после большой просрочки. Но в моем случае оказалось не так... при попытках договориться с ними по закону - результат 0.
так мало времени прошло. вы поймите, ну не бывает так, что взяли кредит не отдаете и вас никто не трогает. конечно около года будет терроризм, у вас всего 3 месяца, ждите. не будкт они вас годами долбить не переживайте. нокакой то период нужно потерпеть

пролонгации я тоже не делала, слышала что некоторые годами пролонгируют. с точки зрения логики они должны были уже сами предлагатьсписание, но лучше предложение - было оплатить в 3 раза больше тела
так мало времени прошло. вы поймите, ну не бывает так, что взяли кредит не отдаете и вас никто не трогает. конечно около года будет терроризм, у вас всего 3 месяца, ждите. не будкт они вас годами долбить не переживайте. нокакой то период нужно потерпеть
понимаю конечно, что так просто не отстанут(( но тело оплатить я то согласна, но наверное дождаться доков от факторов вообще нереально, ну а платить в пустоту нет смысла..

Love, забийте на них всіх!Живіть і життям насолоджуйтесь, нічого ніхто вам не зробить,знаю з власного вже досвіду.

54 дні це один най більший займ. Інші по 2-3 тижні. І два ще непросрочені.
Моя вам порада,не сприймайте це як якусь трагедію або як кінець життя. Знаю,сказати легко.Сама такою була, були і думки різні,і думала що це все..Боялась розмов (про себе),що хтось буде засуджувати...Що не зрозуміють рідні..Страх перед усім.Але з часом Ви зрозумієте що це все не варте цього... Ви тільки зіпсуєте собі нерви такими думками.Все налаштується. Неодмінно. Вихід є з усього. Не звертайте уваги на них.Ви вже побачили,що домовлятися з ними марно. Тому,якщо розмови (телефонні) з представниками мфо не йдуть Вам на користь,не розмовляйте..Не бійтесь що рідні відвернуйться. Можливо,хтось і відвернеться,але ж не всі..Ті,хто має бути поряд,вони залишаться. Не переймайтесь тим про що говорить село,сьогодні про Вас,завтра про когось іншого. Насправді нічого страшного не трапилося. Просто неприємна ситуація.

Цікаво що роблять далі? Коли просрочки 6місяців 1рік? Які їхні дії?
Є тут хтось з такими просрочками?
Чи турбують вас?

Цікаво що роблять далі? Коли просрочки 6місяців 1рік? Які їхні дії?
Є тут хтось з такими просрочками?
Чи турбують вас?
Будут звонить и писать и через два года,но редко.А если ******* калов по ихней методике то и не отвечают иногда,когда им звоните

Спочатку хотіла взяти часний займ на закриття всіх мфо. Потім обдумала свіжою головою та заспокоїлась і рішила платити того хто іде на уступки, зараз буду погашати лише кредит лайф там лиш 3000 то можу і за один раз закрити та вони так мені нерви тріпали що хай чекають по 500 грн в місяць(реструктуризация). Іншим нічого незаплачу кроме тіла. За півроку висосали з мене стільки що я сама в шоці.
Цікавить ВашаГотівочка? Вони дуже нагло звонять по 30 раз в день з номерів київстар. І на вайбер пишуть. Я блокую вже всіх.

А Мфо CCloany пишуть на вайбер що такий и такий тобто мій батько(помер) буде виплачувати мої кредити. Я посміялася типу (хаха) написала і все тишина. Потім пишуть ах да ти своїми кредитами уже його в могилу звела. Пишуть нетиняйся по кредитам руки ноги вроді є іди працюй.
Монейбум пишуть продавайте неротрібні речі ,заощаджуйте і т.д

Це всім таке пишуть?
Я блокую всіх і видаляю.

Останнє редагування:
А как быть когда они родственников беспокоят?у меня ещё месяца прочтрочкии нет,они позвонили моей бабушке,хотя ее ни в одной соц.сети нет,и позвонили маминой начальнице,от куда номера хрен знает,они умеют искать,я переживаю что бы друзей не трогали,не хочу перед ними оправдываться,и не хочу что бы у мамы на работе проблемы из-за меня были(у мамы такая же ситуация только пока без просрочек,предложила каких то там юристов,но я не знаю есть ли смысл?(

А как быть когда они родственников беспокоят?у меня ещё месяца прочтрочкии нет,они позвонили моей бабушке,хотя ее ни в одной соц.сети нет,и позвонили маминой начальнице,от куда номера хрен знает,они умеют искать,я переживаю что бы друзей не трогали,не хочу перед ними оправдываться,и не хочу что бы у мамы на работе проблемы из-за меня были(у мамы такая же ситуация только пока без просрочек,предложила каких то там юристов,но я не знаю есть ли смысл?(
И мне страшно что будут беспокоить, с мужа стороны нехочу напрягать их. А с моей нискем необщаюсь и с мамой на иглах всю жизнь(
. Мне с монейбум всех соседей пофамильно перечислили и голову села также. Что они будут за меня платить. Смогут позвонить им?

так уже половина продали факторам... там вообще наверное решать только через суд...
А кто в суд подаст каллы а
Доброго дня.
Я у догоовій ямі. Вже у відчаї. Догралася. Страшно за рідних зараз.
Захворів чоловік потрібно було кошти немало терміново за 5 днів лікування свої скінчилися. Я попробувала взяти в одній мфо в іншій і так дали в декількох самі пропонували, а в такій ситуації невідмовишся та недумаєш про наслідки. Тіло кредитів були від 1500до4000 грн. Думала наладиться все і виплачу. Грошей на виплати невистачало, довгий час пролонгувала. Потім немогла колектори настільки задовбували що хоч вішайся. Страшно було думати про них. Я взяла інший кредит в мфо і так пролонгувала свої, потім знову также. Всі гроші йдуть тільки на оплату і пролонгацію. Потім вийшла в декрет роботи нема. Працювала неофіційно тому і декретних майже ніяких неотримала. І почався жах. Платити нічим листи шлють, погрозами і матами на мене всі напали. А я незнаю що робити. Я пробую платити але мфо вже 17штук і у всіх повиростали відсотки на 150% від тіла. Я тіло оплатилаб але відсотки неможу. З 3 000 тіла зараз 11.500 з % це в одному з мфо. Я немаю такої суми. А так неодне мфо а 17. Я довго вела переговори з кожним мфо та тільки один пішов на уступки кредитлайф дпв реструктуризацию. Всі інші відмовили навіть в частичному погашенні боргу.
Якби я могла якоси домовитися оплатити лише тіло крелиту яб в місяць по 3-4 мфо закривала бо є суми маленькі 1500 і 2000 і 1000грн тіла а зараз по 6000-10000з%. А через % неможу закрити.
Я у відчаї руки опустилися. Розумію куди вляпалась. Допомоги просити немавкого. Всі лиш кричати почнуть рідні відвернуться і обсміють в селі. Село мале розмови будуть тільки про мене.
Мфо уже письма шлють що в суд подадуть,дітей в дитбудинки відберуть,маму до смерті зведуть. Допоможіть я немаю сил боротися з ними. Вже два тижні ігнорю їх. Всора рішила всіх обзвонити і просити списати або реструктуризувати. В них нема таких послуг. А манейбум якийсь чоловік матами кричав і посилав і погрожував і насміхався.
Я д*pa вляпалась по вуха.
При этом необходимо помнить, что деятельность коллекторских фирм в Украине вне закона.

Доброго дня.
Захворів чоловік потрібно було кошти немало терміново за 5 днів лікування свої скінчилися. Я попробувала взяти в одній мфо в іншій і так дали в декількох самі пропонували, а в такій ситуації невідмовишся та недумаєш про наслідки. Тіло кредитів були від 1500до4000 грн. Думала наладиться все і виплачу. Грошей на виплати невистачало, довгий час пролонгувала. Потім немогла колектори настільки задовбували що хоч вішайся. Страшно було думати про них. Я взяла інший кредит в мфо і так пролонгувала свої, потім знову также. Всі гроші йдуть тільки на оплату і пролонгацію. Потім вийшла в декрет роботи нема. Працювала неофіційно тому і декретних майже ніяких неотримала. І почався жах. Платити нічим листи шлють, погрозами і матами на мене всі напали. А я незнаю що робити. Я пробую платити але мфо вже 17штук і у всіх повиростали відсотки на 150% від тіла. Я тіло оплатилаб але відсотки неможу. З 3 000 тіла зараз 11.500 з % це в одному з мфо. Я немаю такої суми. А так неодне мфо а 17. Я довго вела переговори з кожним мфо та тільки один пішов на уступки кредитлайф дпв реструктуризацию. Всі інші відмовили навіть в частичному погашенні боргу.
Якби я могла якоси домовитися оплатити лише тіло крелиту яб в місяць по 3-4 мфо закривала бо є суми маленькі 1500 і 2000 і 1000грн тіла а зараз по 6000-10000з%. А через % неможу закрити.
Я у відчаї руки опустилися. Розумію куди вляпалась. Допомоги просити немавкого. Всі лиш кричати почнуть рідні відвернуться і обсміють в селі. Село мале розмови будуть тільки про мене.
Мфо уже письма шлють що в суд подадуть,дітей в дитбудинки відберуть,маму до смерті зведуть. Допоможіть я немаю сил боротися з ними. Вже два тижні ігнорю їх. Всора рішила всіх обзвонити і просити списати або реструктуризувати. В них нема таких послуг. А манейбум якийсь чоловік матами кричав і посилав і погрожував і насміхався.
я сама така, але тут знайшла друзів та підтримку

И мне страшно что будут беспокоить, с мужа стороны нехочу напрягать их. А с моей нискем необщаюсь и с мамой на иглах всю жизнь(
. Мне с монейбум всех соседей пофамильно перечислили и голову села также. Что они будут за меня платить. Смогут позвонить им?
Скажите всем, что мошенники взломали ваш телефон, и вымогают деньги.Любые деловые споры урегулируются либо путем переговоров, либо через суд!!! Это хулиганы!

не хочу вас расстраивать, но манибум точно будет делать прозвон. они бахнутые на звонки
когда уже этими шарашками займется прокуратура? ну ненормально так терроризировать людей. а ведь по сути люди в нашей стране получают копейки, живут от зарплаты до зарплаты, в случае болезни-влазят в кредиты, а потом еще и терроризм терпят. ну и жизнь..

Ну и началось? Или пугалка?
Еще один. Но тут только 2 недели просрочки.
Ну конечно ,только пугалка и ничего более..И зарисовывайте личные данные на скринах..Я смотрю только что список текущих посетителей,а Гость просматривает мой профиль..Зачем должнику мой профиль?Должник темы читать будет. Незарегистрированным пользователям вложения не видны,конечно,но их тут и зареганых валом.

Доброго дня.
Забудьте про мфо, и не платите ничего, пока сами не предложат закрыть за тело.

Ну конечно ,только пугалка и ничего более..И зарисовывайте личные данные на скринах..Я смотрю только что список текущих посетителей,а Гость просматривает мой профиль..Зачем должнику мой профиль?Должник темы читать будет. Незарегистрированным пользователям вложения не видны,конечно,но их тут и зареганых валом.
Спасибо
Як видалити скрін?
Як видалити скрін?

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі