Adios
✩ Premium ✩
- Дописи
- 10569
- Реакції
- 15918
- Бали
- 4565
Adios не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ощад тестирует систему асвпощад пока не подключен к блокировке счетов.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ощад тестирует систему асвпощад пока не подключен к блокировке счетов.
Ощад уже давно не тот уже Ощад после кума Яценюка, Пышного...ощад тестирует систему асвп
Брехня. Так писало в гуглі, адже наш форум створили пітухи, про що теж говорив гуглЯ старше этой малолетки...
Вы можете не писать загадками?А то скоро без сто грамм не разберемся..Bolt, это взрыв мозга...
Або ви візьмете себе в руки, або знову будете казати що я вас тролю....Morfius, я опять "слышу"насмешку..?
Ну то створіть свою тему-щоденник, попросіть модерів перекинути туди повідомлення, ви вчора казали що шукаєте стратегію, от якщо ви готові, ми всі разом вам підкажемо.Morfius, та я уже взяла...
Ничего не странно... Я чувствую как мой слабеет от этой темы))) На глазах слабеет...До стольки лет дожить и мозгом не окрепнуть... Странно...
Зараз спробую, якщо це потрібно)Ну то створіть свою тему-щоденник, попросіть модерів перекинути туди повідомлення, ви вчора казали що шукаєте стратегію, от якщо ви готові, ми всі разом вам підкажемо.
Та давай спробуємо, як мінімум порядок на форумі підтримаємо)Зараз спробую, якщо це потрібно)
Да мой походу тоже...))Ничего не странно... Я чувствую как мой слабеет от этой темы))) На глазах слабеет...
Вот, значит не в селе, а в райцентре... В смысле почту перевели, люди почту в банке получают, такого ещё не слышал...Bolt, район.почту всю перевели
на ощад и приват.(поссобия)и то,приват уже отделение в другом районе