- Дописи
- 12210
- Реакції
- 29757
- Бали
- 3765
Morfius не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Лотточка, ну ти просто лапочка??Morfius, я смогла! Но...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Лотточка, ну ти просто лапочка??Morfius, я смогла! Но...![]()
СонЯя , дивіться, скажу вам так. То не мало і не багато. Такий собі твердий середнячок. Кажу як є. Але при цьому, вам треба швидко і чітко зробити певні кроки, щоб полегшити своє теперішнє становище і захиститись від неприємних наслідків. Подумайте і скажіть, ви готові щось робити, чи ви ще поки хочете поплакати?Morfius, порядка 23штук.около 120тысяч
Правильно, для початку надаємо Болту тумаків, окаяний, тут шутки шутить з васBolt, что опять не так?![]()
Вздохнула с облегчением...Шарлотта, мне кажется ,что я одна на сайте такая..не вижу таких же как я....?
нічого, взагалі забутьте за нихШарлотта, простите но я уже боюсь кому то верить..я теперь переживаю что захист,что-то с моими данными сделает.
Ничего он уже с ними не сделает. Забудьте! Вы свои данные и так 23 сараям дали. Одним больше, одним меньше...Шарлотта, простите но я уже боюсь кому то верить..я теперь переживаю что захист,что-то с моими данными сделает.