Получается выход один-платить? Или как?

• Автор теми Автор теми Malinka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 97
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
vita, ну по некоторым были пролонгации а так не плачу,е с чего им платить если денег 0

Еще один участник, дык у меня выбора нет,меня уже этот прессинг подзае...,пытаюсь отвлечься и тут та дам звонок или СМС и опять по накатанной,ладно мне,а других теребят ,за..ли

Я превратилась в зомбака ,делать ничего не хочется,мысли только об этих шарашках,по дому вообще беда,надо бы прибраться а руки тянуться к телефону чтоб просмотреть что они творят и где выход
Така сама біда, срач страшний,руки не стоять поки не зрозумію стратегію як себе вести,і кожного разу коли звонить мама думаю що мамі вже звонили и боюсь брати трубку,капець просто,чоловік каже забий та йди до мене відпочинь, а я шукаю відповіді,точно хтось на ютубі сказав " не треба включати совість при спілкуванні з бандитами" але на це теж треба налаштуватися та відбивати їх на автоматі

Така сама біда, срач страшний,руки не стоять поки не зрозумію стратегію як себе вести,і кожного разу коли звонить мама думаю що мамі вже звонили и боюсь брати трубку,капець просто,чоловік каже забий та йди до мене відпочинь, а я шукаю відповіді,точно хтось на ютубі сказав " не треба включати совість при спілкуванні з бандитами" але на це теж треба налаштуватися та відбивати їх на автоматі
А где вы бандитов увидели?)

Если не захотите сойти с ума,найдёте внутренние ресурсы
Иначе жить просто невозможно
Возможно нужно время
В любом случае переключайтесь на позитив
Я больше думаю про выборы и что они нам дадут,а не про мфо

А где вы бандитов увидели?)
Так да) тепличные папины бунтари, мамины кухари - не поверю в большее.

Ті що дзвонять погрожують дитину забрати, дитячі заморозити,в тюрму посадити це ж терор
Пи**еть - не мешки ворочить.
А на заборе «Х*Й» написано, а там - стройка!
Они - никто. Зачем их бояться!?

TanyaRosyak, пошліть їх н@@@ :__:прямим текстом!!! Ніхто не забере дитину за кредити,ще й не показані в суді))) Скажіть,що записуєте розмови й подасте в прокуратуру,до речі,можете це й зробити.

Ті що дзвонять погрожують дитину забрати, дитячі заморозити,в тюрму посадити це ж терор
Для початку візьміть себе в руки.Я теж багато чого чула.Потрібно зрозуміти,що це все безпідставно,їм більше нічим взяти,от лякають,шукають слабке місце.Почитайте форум і зробіть висновки)))

да они могут хоть 1 000 000 насчитать, и я не шучу... мне манивео после месяца прений с тех что там сейчас 58 000 предлагают закрыть за 7 000... и так все будут
а сколько была просрочка,что они столько насчитали?и калам не передали?

Для початку візьміть себе в руки.Я теж багато чого чула.Потрібно зрозуміти,що це все безпідставно,їм більше нічим взяти,от лякають,шукають слабке місце.Почитайте форум і зробіть висновки)))
Дякую за підтримку,це просто благодать на душу

Так да) тепличные папины бунтари, мамины кухари - не поверю в большее.

Пи**еть - не мешки ворочить.
А на заборе «Х*Й» написано, а там - стройка!
Они - никто. Зачем их бояться!?
Мені байдуже Вашу завзятістю та впевненість, ось читаю форум по троху набирають впевненості, а то вже хліба не має за що купити треба пекти коржі,жах до чого дожилася

Мені байдуже Вашу завзятістю та впевненість, ось читаю форум по троху набирають впевненості, а то вже хліба не має за що купити треба пекти коржі,жах до чого дожилася
Пробачте мені б Вашу,байдуже то виправлення телефону,пробачте

Немає за що.Повірте,в мене також здають нерви,часом буває важко.Сподіваюся пройде час і все перемелиться,головне не здаватися.Платити чи не платити,діло кожного.Зрозумійте,чого хочете і відстоюйте свою позицію.

TanyaRosyak, просто разозлись и подумай, правда ли ты настолько виновата, чтобы жить в честь не голодающей лавочки?
А потом подумай, насколько они тебя уважают, если готовы слить с тебя кровь и продать за 200 гривен.
И стоит ли на такое отношение отвечать людским отношением?

да они могут хоть 1 000 000 насчитать, и я не шучу... мне манивео после месяца прений с тех что там сейчас 58 000 предлагают закрыть за 7 000... и так все будут
А подскажите пожалуйста, как с Манивео вопрос решили? Кому звонили? И какое было тело, тоже с ними мучаюсь

TanyaRosyak, все норм, я понял что там имелось в виду)

TanyaRosyak, Стасова впевненість заразна))
Вважайте, що ви нею уже заразились!))

TanyaRosyak, просто разозлись и подумай, правда ли ты настолько виновата, чтобы жить в честь не голодающей лавочки?
А потом подумай, насколько они тебя уважают, если готовы слить с тебя кровь и продать за 200 гривен.
И стоит ли на такое отношение отвечать людским отношением?
Думаю треба багато почитати щоб виключити совість по відношенню до мфо,і нарешті зрозуміти,що моя совість працює на мене

TanyaRosyak, Стасова впевненість заразна))
Вважайте, що ви нею уже заразились!))
Так впевненість що треба!!!!

vita, ну по некоторым были пролонгации а так не плачу,е с чего им платить если денег 0

Еще один участник, дык у меня выбора нет,меня уже этот прессинг подзае...,пытаюсь отвлечься и тут та дам звонок или СМС и опять по накатанной,ладно мне,а других теребят ,за..ли

Я превратилась в зомбака ,делать ничего не хочется,мысли только об этих шарашках,по дому вообще беда,надо бы прибраться а руки тянуться к телефону чтоб просмотреть что они творят и где выход
Да, тоже самое . Кроме этого не могу ни о чем думать , телефон все время проверяю . Хотя у меня только начало . А что контактным говорят ?! Я вот думаю у меня контактные это две подруги и муж. А когда они к Маме доберутся вы не в курсе ?

Да, тоже самое . Кроме этого не могу ни о чем думать , телефон все время проверяю . Хотя у меня только начало . А что контактным говорят ?! Я вот думаю у меня контактные это две подруги и муж. А когда они к Маме доберутся вы не в курсе ?
Да никто не в курсе когда они к кому доберутся.Так что,по возможности, кого нужно подготовьте заранее.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі