Поліція отримала лист від Ляшка їлу на розмову

• Автор теми Автор теми Milana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 118
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ми з Вами сусіди пров. Карла Маркса на роботу теж дзвонили деректор сказав що звільнив мене я йому все пояснила. Все буде добре не партись. Це я такий оптиміст, а сама буває теж очкую.
Ой не знаю, як починається ранок так і страх росте,що робити(

Я з Миколаііва

Ой не знаю, як починається ранок так і страх росте,що робити(
Нічого не робити жити далі радіти кожному дню і все буде добре. Їх трохи згодом попусте і менше будуть дзвонити, я от купила новий телефон нову сімку щоб в старий не ставити мало Лі, працюю, виховую двох діточок, не ношу цим мр*зям кожин день гроші, роблю маникюр війки настрій появився життя прикрасне, живу заради своїх дітей чоловіка батьків і все гуд.

Все говорите как есть за эти мфо !

Вона не на приом до Ляшка йшла ! а до простого слідчого ! думаю, нічого особливого чекати не варто!

Вона не на приом до Ляшка йшла ! а до простого слідчого ! думаю, нічого особливого чекати не варто!
Ну может полиция скажет,чтоб мы всех сдали на* или попросят свидетелей. Я считаю что это важное событие

Всім привіт!!!була я в поліції!розказала як є все про себе про форум дещо показала з форума(сказали будуть слідкувати за подіями на форумі) результат:НІХТО НЕ МАЄ ПРАВА З НАМИ ТАК ПОВОДИТИСЯ!!!ОПЛАЧУВАТИ ЛИШЕ ТЕ ЩО БРАЛИ ПО МОЖЛИВОСТІ,ЗМІНИТИ СІМ КАРТУ,ТА ЗАБЛОКУВАТИ КАРТУ БАНКА.ТРЄБУВАТИ ДОГОВОРА,ЗБЕРІГАТИ КВИТАНЦІЇ ПРО ОПЛАТУ! Взяли номера ті що дзвонять і пишуть з погрозами(якщо односторонній то на гарячу лінію) , спробують допомогти щоб відстали.

Всім привіт!!!була я в поліції!розказала як є все про себе про форум дещо показала з форума(сказали будуть слідкувати за подіями на форумі) результат:НІХТО НЕ МАЄ ПРАВА З НАМИ ТАК ПОВОДИТИСЯ!!!ОПЛАЧУВАТИ ЛИШЕ ТЕ ЩО БРАЛИ ПО МОЖЛИВОСТІ,ЗМІНИТИ СІМ КАРТУ,ТА ЗАБЛОКУВАТИ КАРТУ БАНКА.ТРЄБУВАТИ ДОГОВОРА,ЗБЕРІГАТИ КВИТАНЦІЇ ПРО ОПЛАТУ! Взяли номера ті що дзвонять і пишуть з погрозами(якщо односторонній то на гарячу лінію) , спробують допомогти щоб відстали.
:+1:хоть что то уже результат

Спасибо за информацию)

За які мфо ви розказували?

:+1:хоть что то уже результат
Да и ещё просвещайте друзей знакомых простых людей. Рекламу форуму везде. Идея раклеять инфу с адресом форума возле Шараг. Пусть люди знают. Много людей будут знать попустятся уpoды. А то мы уже для них как секта)))

Диана, хороший район много знакомых у меня там

Monax, да где клеять тут где я живу кроме как шводко гроши больше этих контор нет

Вы молодец. Спасибо что рассказали про форум.я думаю это большой шаг в развитии форум. Надежда на то что им не сойдет с рук

Нічого не робити жити далі радіти кожному дню і все буде добре. Їх трохи згодом попусте і менше будуть дзвонити, я от купила новий телефон нову сімку щоб в старий не ставити мало Лі, працюю, виховую двох діточок, не ношу цим мр*зям кожин день гроші, роблю маникюр війки настрій появився життя прикрасне, живу заради своїх дітей чоловіка батьків і все гуд.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі