Поліція отримала лист від Ляшка їлу на розмову

• Автор теми Автор теми Milana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 118
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
masa, привіт землякам

Дима, а з якого ви району я з садгори

Сьогодні передзвонили з поліції що отримали запит від Ляшка щодо моєї скарги,завтра їду на розмову просили все розповісти...Як думаєте допоможе?що казати?про форум розповідати?
А у вас много мфо и сколько просрочка, что вы предоставляли в доказательства? На кого именно писали, напишите пожалуйста! Я отправила тоже в прокуратуру и нацком, жду!

А у вас много мфо и сколько просрочка, что вы предоставляли в доказательства? На кого именно писали, напишите пожалуйста! Я отправила тоже в прокуратуру и нацком, жду!
Просрочки різні від 2х тижнів до 3х місяців,писала місяць назад Ляшку і в нацфін,міліція відреагувала тому що був депутатський запит до начальника

Різні від 2х тижнів до 3х місяців,відповіді прийшли через місяць після звернення в нацфін і Ляшку.завтра дам знати всім що сказали в поліції.

Сьогодні передзвонили з поліції що отримали запит від Ляшка щодо моєї скарги,завтра їду на розмову просили все розповісти...Як думаєте допоможе?що казати?про форум розповідати?

Вы с какого города ??? Я тоже хотела всем депутат України письма писать, на этих ******.... В

Я також писала Ляшку неділі дві тому,поки нічого

Да, да, да.. И говорите, что есть свидетели и нас много, и доказательств хватает, сольем все записи разговоров и записки сумасшедшего.

Так,тут доказів у кожного більше ніж достатньо буде!:i-m_so_happy:

Є хто з Житомирської обл

Рассказывайте всё как есть!! Методы, %, угрозы, клевета и всё всё всё!! Больше информации- лучше результат!! Обязательно расскажите нам об итогах

Я с Житомирской области

В мене 21 шт. деякі з серпня, деякі з жовтня, деякі продали, на даний час саме більше напрягають це сслоін в мене тіло 4500 відсотків їм заплатила 13000 дзвонять мамі вона не бере трубку з незнайомих, чоловіка але він з ними ще спілкується. По поводу повернення планую деякі закрити коли спишуть свої цифирки, а деякі ні копійки більше не получать. От так.

Я з військового містечка р-н Чехова, а Ви.

В мене 21 шт. деякі з серпня, деякі з жовтня, деякі продали, на даний час саме більше напрягають це сслоін в мене тіло 4500 відсотків їм заплатила 13000 дзвонять мамі вона не бере трубку з незнайомих, чоловіка але він з ними ще спілкується. По поводу повернення планую деякі закрити коли спишуть свої цифирки, а деякі ні копійки більше не получать. От так.

Я з військового містечка р-н Чехова, а Ви.
З тяжилова

А мене ще й місяця не має, а вже не має життя
Сиджу дома геть не хочу виходити, добре що поки в відпустці, на роботу стидно виходити,бо вже туди дзвонили.
Ми з Вами сусіди пров. Карла Маркса на роботу теж дзвонили деректор сказав що звільнив мене я йому все пояснила. Все буде добре не партись. Це я такий оптиміст, а сама буває теж очкую.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі