Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А у вас много мфо и сколько просрочка, что вы предоставляли в доказательства? На кого именно писали, напишите пожалуйста! Я отправила тоже в прокуратуру и нацком, жду!Сьогодні передзвонили з поліції що отримали запит від Ляшка щодо моєї скарги,завтра їду на розмову просили все розповісти...Як думаєте допоможе?що казати?про форум розповідати?
Просрочки різні від 2х тижнів до 3х місяців,писала місяць назад Ляшку і в нацфін,міліція відреагувала тому що був депутатський запит до начальникаА у вас много мфо и сколько просрочка, что вы предоставляли в доказательства? На кого именно писали, напишите пожалуйста! Я отправила тоже в прокуратуру и нацком, жду!
Різні від 2х тижнів до 3х місяців,відповіді прийшли через місяць після звернення в нацфін і Ляшку.завтра дам знати всім що сказали в поліції.А у вас много мфо и сколько просрочка, что вы предоставляли в доказательства? На кого именно писали, напишите пожалуйста! Я отправила тоже в прокуратуру и нацком, жду!
Сьогодні передзвонили з поліції що отримали запит від Ляшка щодо моєї скарги,завтра їду на розмову просили все розповісти...Як думаєте допоможе?що казати?про форум розповідати?
Да, все говорите!Да, да, да.. И говорите, что есть свидетели и нас много, и доказательств хватает, сольем все записи разговоров и записки сумасшедшего.
А з Вінниці, є хто?Є хто з Житомирської обл
Так я з Вінниці.А з Вінниці, є хто?
яА з Вінниці, є хто?
С какого вы района? Много займов,как это переживаете, а
Давно Ви з цими боргами ,Як спрааляєтесь?Так я з Вінниці.
З тяжиловаВ мене 21 шт. деякі з серпня, деякі з жовтня, деякі продали, на даний час саме більше напрягають це сслоін в мене тіло 4500 відсотків їм заплатила 13000 дзвонять мамі вона не бере трубку з незнайомих, чоловіка але він з ними ще спілкується. По поводу повернення планую деякі закрити коли спишуть свої цифирки, а деякі ні копійки більше не получать. От так.
Я з військового містечка р-н Чехова, а Ви.
Я с Жт)Є хто з Житомирської обл
Я с Жт тоже)Я с Житомирской области
А мене ще й місяця не має, а вже не має життяЗ тяжилова
Ми з Вами сусіди пров. Карла Маркса на роботу теж дзвонили деректор сказав що звільнив мене я йому все пояснила. Все буде добре не партись. Це я такий оптиміст, а сама буває теж очкую.А мене ще й місяця не має, а вже не має життя
Сиджу дома геть не хочу виходити, добре що поки в відпустці, на роботу стидно виходити,бо вже туди дзвонили.