Польські МФО

а на карту какого банка выдают?
бо я готов попробовать (де там мой выпыэн)
автор, едь в Испанию, там тоже есть мфо

Поляків я ще не найобував
Як я й підозрював на цьому ресурсі більшість навіть не уявляла, що можна щось подібне провернути. Але думаю ситуація покращиться... Як говорив Остап-"лед тронулся господа присяжыіе заседатели!"

Хто брав в Польщі МФО?
За три тижні нічого не станеться, якщо звичайно віддаш. В загальному тут ситуація відрізняється від наших кончених. За три тижні просрочки може нарахують тобі до 50 зл відсотків. В телефонному режимі ніхто не задрочує. Від слова взагалі. Тут працює по такому принципу, що в першу чергу це цікавить тебе, щоб закрити, бо Кредитна історія тут дуже важлива практично всюди. Навіть контракту з мобільним оператором не зможеш підписати, якщо будеш в БІК І КРД, по нашому реєстр боржників, то трохи це ускладнює життя. В так все дуже цивілізовано.

За три тижні нічого не станеться, якщо звичайно віддаш. В загальному тут ситуація відрізняється від наших кончених. За три тижні просрочки може нарахують тобі до 50 зл відсотків. В телефонному режимі ніхто не задрочує. Від слова взагалі. Тут працює по такому принципу, що в першу чергу це цікавить тебе, щоб закрити, бо Кредитна історія тут дуже важлива практично всюди. Навіть контракту з мобільним оператором не зможеш підписати, якщо будеш в БІК І КРД, по нашому реєстр боржників, то трохи це ускладнює життя. В так все дуже цивілізовано.
Теж замітив, що немає кінських %

Милоан корнями из Польши

Вот

Вкладення

• Screenshot_20251112-105829_Chrome.webp
    Screenshot_20251112-105829_Chrome.webp
    70 Кб · Перегляди: 66
Є там у поляків якась BitkurwaCapital локальна яка на старому Ікарусі їзде борги вибивати?))

А поляки...есть такое подозрение.... это вообще лес не пуганых зверей.... ну ничего... охота похоже начинается.
А раптом... приїде сірий Полонез? Та й треба не забувати, що Ланоси теж в Польщі робили.:D

Доброго дня! Бачила люди тут писали за польські мфо але не знайшла людину, якщо коротко : вони пропонують взяти 10.000 злотих (більше 100.000 грн) , відсотки в них сильно менші наших, і я чомусь впевнена що реструктуризація також , при тому навряд чи в Європі вони займаються залякуванням і тд. Хочу спитати - хто брав, як себе поводять ? Бачу всякі avinto, pozycka + , vivigo, звісно розумію що перекредитування погана ідея але умови в них дуже приємні особливо порівняно з Україною… Є тут знатоки?

Назад
Угорі