- Дописи
- 37337
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96126
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Наверное, пришло времяПоляків я ще не найобував

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Наверное, пришло времяПоляків я ще не найобував

Як я й підозрював на цьому ресурсі більшість навіть не уявляла, що можна щось подібне провернути. Але думаю ситуація покращиться... Як говорив Остап-"лед тронулся господа присяжыіе заседатели!"Поляків я ще не найобував
За три тижні нічого не станеться, якщо звичайно віддаш. В загальному тут ситуація відрізняється від наших кончених. За три тижні просрочки може нарахують тобі до 50 зл відсотків. В телефонному режимі ніхто не задрочує. Від слова взагалі. Тут працює по такому принципу, що в першу чергу це цікавить тебе, щоб закрити, бо Кредитна історія тут дуже важлива практично всюди. Навіть контракту з мобільним оператором не зможеш підписати, якщо будеш в БІК І КРД, по нашому реєстр боржників, то трохи це ускладнює життя. В так все дуже цивілізовано.Хто брав в Польщі МФО?
Теж замітив, що немає кінських %За три тижні нічого не станеться, якщо звичайно віддаш. В загальному тут ситуація відрізняється від наших кончених. За три тижні просрочки може нарахують тобі до 50 зл відсотків. В телефонному режимі ніхто не задрочує. Від слова взагалі. Тут працює по такому принципу, що в першу чергу це цікавить тебе, щоб закрити, бо Кредитна історія тут дуже важлива практично всюди. Навіть контракту з мобільним оператором не зможеш підписати, якщо будеш в БІК І КРД, по нашому реєстр боржників, то трохи це ускладнює життя. В так все дуже цивілізовано.
Раджу краще лікуватися від цього лайна , чим брати позикиА можуть українці взяти позику в польськіх МФО, знаходячись в Україні?
Не факт. Это может быть филиал.Милоан корнями из Польши
Вот
Милоан ето Венгрия!!!от отп и ідея банка!Милоан корнями из Польши
Вот
Биткапитал в Польшу перебрался?Є там у поляків якась BitkurwaCapital локальна яка на старому Ікарусі їзде борги вибивати?))
Матка идеи польская, насколько помню.Милоан ето Венгрия!!!от отп и ідея банка!
Ні,вам потрібен песель відкрите конто у банкупольский ВПН поможет получить бабки?)))))))))))))
А раптом... приїде сірий Полонез? Та й треба не забувати, що Ланоси теж в Польщі робили.А поляки...есть такое подозрение.... это вообще лес не пуганых зверей.... ну ничего... охота похоже начинается.
у мене песель золотистий ретрівер - такий песель підходе?Ні,вам потрібен песель відкрите конто у банку