Польські МФО

тим паче вони просять тільки номер, адреси постійної нема🤷🏼‍♀️ звісно в найгіршому випадку вони в суд бігають , але тому і питаю , може і них дуже гарні умови реструктиризації? бачила тут писав чоловік який брав в них

Теж замітив, що немає кінських %
доброго дня! я шукала хто брав позику і польщі - хочу спитати пораду , чи гарний в них %, чи йдуть на реструктуризацію і тд? бо вони набагато адекватніші ніж українські контори в плані відсотків як мінімум, як діяли на вас при прострочені?

доброго дня! я шукала хто брав позику і польщі - хочу спитати пораду , чи гарний в них %, чи йдуть на реструктуризацію і тд? бо вони набагато адекватніші ніж українські контори в плані відсотків як мінімум, як діяли на вас при прострочені?
Дзвінки тільки, на реструктуризацію не йдуть, можете робити пролонгацію. Додаткових % немає

Дзвінки тільки, на реструктуризацію не йдуть, можете робити пролонгацію. Додаткових % немає
багато в день дзвінків? за реструктуризацію погано… тобто хочуть все і одним платежем?

ви їх все ж таки закрили / пролонгували чи воно висить у вас ще?

багато в день дзвінків? за реструктуризацію погано… тобто хочуть все і одним платежем?

ви їх все ж таки закрили / пролонгували чи воно висить у вас ще?
Висить. В супергрош не беріть!
Можете взяти смарт позичка і позичка +...там перші позики під0%

Висить. В супергрош не беріть!
Можете взяти смарт позичка і позичка +...там перші позики під0%
дякую, мені позичка + пропонує взяти аж 10.000 злотих в них, просто звісно я думала якщо візьму і по закриваю українські мфо то повернути одразу одним платежем не зможу все… сподівалась що реструктиризують вони, а так лонгування на моєму досвіді це не дуже варіант)

дякую, мені позичка + пропонує взяти аж 10.000 злотих в них, просто звісно я думала якщо візьму і по закриваю українські мфо то повернути одразу одним платежем не зможу все… сподівалась що реструктиризують вони, а так лонгування на моєму досвіді це не дуже варіант)
Ну тоді платіть пролонгування + тіло потроху

дякую вам за досвід! вам я так розумію відмовили в реструктиризації? чи ви не писали? та ще останнє питання , скільки дзвінків в день очікувати якщо я візьму і потім пропущу вчасну сплату?

і вдачі вам це все закрити!

дякую вам за досвід! вам я так розумію відмовили в реструктиризації? чи ви не писали? та ще останнє питання , скільки дзвінків в день очікувати якщо я візьму і потім пропущу вчасну сплату?

і вдачі вам це все закрити!
Я не рахував)
Можете брати для перекриття української МФО
Краще як в банку!

Тільки супергрош не беріть
Ще можуть дати в сантандер банку на кілька років)
а ці супер гроші мені вжі не пропонували нічого))) дякую! багато вам дали/пропонували в сантандері? та по карті побиті чи по песелю ?

Доброго дня! Бачила люди тут писали за польські мфо але не знайшла людину, якщо коротко : вони пропонують взяти 10.000 злотих (більше 100.000 грн) , відсотки в них сильно менші наших, і я чомусь впевнена що реструктуризація також , при тому навряд чи в Європі вони займаються залякуванням і тд. Хочу спитати - хто брав, як себе поводять ? Бачу всякі avinto, pozycka + , vivigo, звісно розумію що перекредитування погана ідея але умови в них дуже приємні особливо порівняно з Україною… Є тут знатоки?
На работу иди

Доброго дня! Бачила люди тут писали за польські мфо але не знайшла людину, якщо коротко : вони пропонують взяти 10.000 злотих (більше 100.000 грн) , відсотки в них сильно менші наших, і я чомусь впевнена що реструктуризація також , при тому навряд чи в Європі вони займаються залякуванням і тд. Хочу спитати - хто брав, як себе поводять ? Бачу всякі avinto, pozycka + , vivigo, звісно розумію що перекредитування погана ідея але умови в них дуже приємні особливо порівняно з Україною… Є тут знатоки?
Как правило, к требованиям относятся: возраст от 18 лет, польское гражданство, доход, наличие банковского счета и мобильного телефона... Украинцам для получения кредита в польских МФО и банках требуются документы, подтверждающие законное пребывание в стране и платежеспособность (паспорт, виза или карта побыту, документы о доходах). Просто интересно, какие польские документы у вас есть? и кто вам его даст без гражданства. Сегодня вы работаете, а завтра домой вернулись, какие у них гарантии, что вы не свалите с страны?

Как правило, к требованиям относятся: возраст от 18 лет, польское гражданство, доход, наличие банковского счета и мобильного телефона... Просто интересно, какие польские документы у вас есть? и кто вам его даст без гражданства. Сегодня вы работаете, а завтра домой вернулись, какие у них гарантии, что вы не свалите с страны?
карта побиту є, це все що вони просять + документи що працюю зараз в польщі не на мінімалку і номер польський , все) навіть без чіткої адреси

Украинцам для получения кредита в польских МФО и банках требуются документы, подтверждающие законное пребывание в стране и платежеспособность (паспорт, виза или карта побыту, документы о доходах). Просто интересно, какие польские документы у вас есть? и кто вам его даст без гражданства. Сегодня вы работаете, а завтра домой вернулись, какие у них гарантии, что вы не свалите с страны?
і ще польський рахунок в банку але він оформлюється за хвилину дві

Как правило, к требованиям относятся: возраст от 18 лет, польское гражданство, доход, наличие банковского счета и мобильного телефона... Украинцам для получения кредита в польских МФО и банках требуются документы, подтверждающие законное пребывание в стране и платежеспособность (паспорт, виза или карта побыту, документы о доходах). Просто интересно, какие польские документы у вас есть? и кто вам его даст без гражданства. Сегодня вы работаете, а завтра домой вернулись, какие у них гарантии, что вы не свалите с страны?
гарантій в них нема🤷🏼‍♀️ тільки якщо я звалю то подадуть в суд і буде в мене діло закордоном)) навряд чи потім вʼїду якщо треба буде

карта побиту є, це все що вони просять + документи що працюю зараз в польщі не на мінімалку і номер польський , все) навіть без чіткої адреси

і ще польський рахунок в банку але він оформлюється за хвилину дві
а отдавать чем будете, если спрашиваете, за реструктуризацию, то подозреваю, что не чем

а отдавать чем будете, если спрашиваете, за реструктуризацию, то подозреваю, что не чем
якщо реструктуризацію дадуть на 5 частин то віддам з зарплати , не буде проблемою , але звісно якщо скажуть платити всю суму за раз то вже проблематично буде , тому питаю в кого як було

Назад
Угорі