Погрожує смартівей, є-кеш, гоуфінгоу.

• Автор теми Автор теми Viola
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 68
  • Перегляди Перегляди 3K
Допоможіть будь-ласка. Смартівей погрожує мені, дзвонять батькам, бабусі, дідусю, директору батьків, начальнику чоловіка. Мені виписує в вайбері, я просто не читаю. Тіло кредиту 3000тис.грн,хочуть зараз майже 9000тис.грн. Були пролонгації 5 раз. Написала на них в урядову. Тепер чекаю. Е-кеш також погрожує, уже дзвонять мамі без перестану, чоловіку пишуть, що будуть дзвонити на роботу до нього. Мені написала "Надоест позориться - закроете долг-заберу договор в коллекторов". Гоуфінгоу написав сьогодні "Жди завтра веселуху". Я вже боюся кожного нового дня... Батьки не хочуть мене чути, МФО хороші, а я погана... Допоможіть порадою.
Вся наша помилка, що ми беремо в руки телефон і починаємо слухати. Потвора на тому кінці провода почувається царем, а ви - жертва. Це, майже, всі так робили. Потім є 3 виходи:
1.Слухати, слухати, забиватися у куток від страху ( бо там ******* таки каже страшні речі, що діють на психіку людини);
2. Змінити сімку вам, батькам. І не слухати конвульсіі звонілки у трубку.
3. Тримати телефон тільки на беззвучному режимі. Звикнете.
Завжди є вихід, а от грошей не завжди. То чого сушити голову? Ви не зможете наразі оплатити їх космічні суми. Морозитися. Повірте, з часом заглохнуть. Перетерпіть і перестаньте їх слухати. Успіхів вам.

Вся наша помилка, що ми беремо в руки телефон і починаємо слухати. Потвора на тому кінці провода почувається царем, а ви - жертва. Це, майже, всі так робили. Потім є 3 виходи:
1.Слухати, слухати, забиватися у куток від страху ( бо там ******* таки каже страшні речі, що діють на психіку людини);
2. Змінити сімку вам, батькам. І не слухати конвульсіі звонілки у трубку.
3. Тримати телефон тільки на беззвучному режимі. Звикнете.
Завжди є вихід, а от грошей не завжди. То чого сушити голову? Ви не зможете наразі оплатити їх космічні суми. Морозитися. Повірте, з часом заглохнуть. Перетерпіть і перестаньте їх слухати. Успіхів вам.
Я вже й трубку не беру, хоча раніше Пробувала з ними договорится якось. Сімки батьки не захочуть змінювати, бо користуються вже більше 10-ти років. Мені приходять погрози у вайбер....... Дзвонила на урядову, залишила звернення в нацкомфін. Як думаєте, це допоможе??

Допоможіть будь-ласка. Смартівей погрожує мені, дзвонять батькам, бабусі, дідусю, директору батьків, начальнику чоловіка. Мені виписує в вайбері, я просто не читаю. Тіло кредиту 3000тис.грн,хочуть зараз майже 9000тис.грн. Були пролонгації 5 раз. Написала на них в урядову. Тепер чекаю. Е-кеш також погрожує, уже дзвонять мамі без перестану, чоловіку пишуть, що будуть дзвонити на роботу до нього. Мені написала "Надоест позориться - закроете долг-заберу договор в коллекторов". Гоуфінгоу написав сьогодні "Жди завтра веселуху". Я вже боюся кожного нового дня... Батьки не хочуть мене чути, МФО хороші, а я погана... Допоможіть порадою.
Я у меня смарти уже 7 месяцев просрочка уже и забыли про меня. А первое время это ад был.
Допоможіть будь-ласка. Смартівей погрожує мені, дзвонять батькам, бабусі, дідусю, директору батьків, начальнику чоловіка. Мені виписує в вайбері, я просто не читаю. Тіло кредиту 3000тис.грн,хочуть зараз майже 9000тис.грн. Були пролонгації 5 раз. Написала на них в урядову. Тепер чекаю. Е-кеш також погрожує, уже дзвонять мамі без перестану, чоловіку пишуть, що будуть дзвонити на роботу до нього. Мені написала "Ндоест позориться - закроете долг-заберу договор в коллекторов". Гоуфінгоу написав сьогодні "Жди завтра веселуху". Я вже боюся кожного нового дня... Батьки не хочуть мене чути, МФО хороші, а я погана... Допоможіть порадою.
Смартивей приложение хоть удалили?

Я у меня смарти уже 7 месяцев просрочка уже и забыли про меня. А первое время это ад был.

Смартивей приложение хоть удалили?
У мене з кінця січня. Зроблено 5 пролонгацій. Так, видалила, але їх це не зупиняє, дзвонять всім........... У вайбер пише якесь мені "как дела? Терпите?"

От 2000и до 15000.А шаражек у меня аж 20.???Просто дайте им понять,что никто не имеет на вас кричать,и оскорблять.Я их так крыла,что люди из соседних офисов выходили посмотреть,кто так матерится громко.Мне один раз з евро гроши какой-то Махмуд позвонил,это был его последний звонок.Сам меня заблокировал.
Мне вчера прислали смс с евро Гроши до 30 оплатить 4720 а остальные 3000 в мае. Тело 2500 обзвонили всех вчера уже после 20.00 сестру нашли хотя её номер не указан. Наговорил ей с три короба и сказал что я мошенница,у меня больше 20 МФО хотя у меня 7 одну шарагу закрыла. Она в шоке что делать где ты возьмёшь такие деньги тоже одни понимают другие смотрят волком.

Мне вчера прислали смс с евро Гроши до 30 оплатить 4720 а остальные 3000 в мае. Тело 2500 обзвонили всех вчера уже после 20.00 сестру нашли хотя её номер не указан. Наговорил ей с три короба и сказал что я мошенница,у меня больше 20 МФО хотя у меня 7 одну шарагу закрыла. Она в шоке что делать где ты возьмёшь такие деньги тоже одни понимают другие смотрят волком.
Ну и у меня кто понимает,кто то нет,но я ничего поделать не могу.Ч как могла,предостерегла,и просила или сменить симки,или не брать.Но каждый сам решает,для всех доброй не будеш.Так что я не парюсь.Проблемы нужно решать по мере их поступления,а изводить себя,не надо.Здоровье нужно беречь.

Назад
Угорі