Viola
Форумчанин
- Дописи
- 97
- Реакції
- 33
- Бали
- 33
Viola не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вони погрожують тим, що коли я буду гуляти на вулиці, дитина може зникнути випадково... Я за це найбільше хвилююсяСмарт погрожує дитиною??? Обіцяе дитину привезти вам? А як не заплатите- то двох?? А злосним кидалам МФО- трійню)))
Є-кеш колажом погрожував уже сьогодні... Аби ж тільки мені дзвонили, писали.... Але ж всім, кого знайшли дзвонятьКрім дзвінків нічого.
Мене й чути ніхто не хоче...Тут мне кажется нужно любыми способами родителей и окружение расположить на свою сторону, не мфо жертва, а Вы! Именно они, назовите их МММ, шахраями, мол сами предлагают закрывать или пролонгировать одно мфо другим, скажите, что во время карантина они занимаются шантажем, как в 90-х и что скоро Зеленский наведёт порядок! Это действует на родителей. У меня тоже терор и треш ежедневный! Уже 14 мфо и банки, где я ещё как-то держусь во время карантина, остальное, как у всех, полный игнор.
Кажіть, що шахраї витягли в це коло, а тепер погрожують процентами по 3 тисячі в день! Що ніхто їм такі кошти платити не буде! Що нас тут багато таких є!