Подали в суд или очередное обострение?

• Автор теми Автор теми Ksu
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 112
  • Перегляди Перегляди 9K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Liana1988, я вам тоже листа відправлю і напишу що заберу будинок.цікаво ви мені повірете?:facepalm:

Verificator, да дай адвокату200доларів та я краще суд програю і буду платити всраним мфо 20%від мінімалки.а то адвокаа200доларів +тіло віддай та нахрен це надо

Не в позовній заяві а в досудовій вимозі.Ще що на громадські роботи відправлять і На 15 діб посаддять.
исходя из того, что вы пишете было в письме, то это обычная мфошная макулатура с набором стандартных пугалок, ничего этого не будет, поэтому успокойтесь и не ведитесь

Liana1988, я вам тоже листа відправлю і напишу що заберу будинок.цікаво ви мені повірете?:facepalm:

Verificator, да дай адвокату200доларів та я краще суд програю і буду платити всраним мфо 20%від мінімалки.а то адвокаа200доларів +тіло віддай та нахрен це надо

Каждому своё..

Не в позовній заяві а в досудовій вимозі.Ще що на громадські роботи відправлять і На 15 діб посаддять.
Ааааа..то це просто їхня писулька.То їх фантазії.Не хвилюйтесь. Ніхто у Вас нічого не забере і тим більше не посадять.Максимум що може бути(це якщо вони справді подадуть до суду) ,що суд призначит сплатити їм.

Verificator, да каждому свое.правильно заметил

Пришло в одном конверте два письма первое досудова вимога второе позовная Заява с мокрой печаттю

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі