Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не хвилюйтеся все буде добре , проста смс нічног не значить чоловіку таких смс прийшло дофіга і ще за 2 місяці в суд не подалиВсем добрый вечер,сегодня написали Швидки что подали иск в суд!Я очень боюсь,у меня детки маленькие!Они могут это сделать,или нет?Пожалуйста скажите!!!Я переживаю!!!Sos!!!
Никто из МФО не подаёт в суд. Возможны подачи Манивео и Е грошиВсем добрый вечер,сегодня написали Швидки что подали иск в суд!Я очень боюсь,у меня детки маленькие!Они могут это сделать,или нет?Пожалуйста скажите!!!Я переживаю!!!Sos!!!
Можете підсказати прийшло чоловіку цікавий факт про розшук бистрозайм і кредіт каса правда це чи ні вперше прийшлоНикто из МФО не подаёт в суд. Возможны подачи Манивео и Е гроши
У меня тоже самое... не волнуйтесьМожете підсказати прийшло чоловіку цікавий факт про розшук бистрозайм і кредіт каса правда це чи ні вперше прийшло
Сомневаюсь, но такое впервые вижуМожете підсказати прийшло чоловіку цікавий факт про розшук бистрозайм і кредіт каса правда це чи ні вперше прийшло
Головне , що в тій газеті не він один написаний буде, а ще тіх кого на суд визивають хахха ну це і придумалиСомневаюсь, но такое впервые вижу
По логике, за такие объявления в газетах могут закрыть редакцию, ибо есть закон про анонимность кредитных договоров и т.д
Дякую велике , чоловіку смішну було що ця газета вийшла 15 січня , а сьогодні тільки прийшло да щей на електронну пошту , а трішки злякалася а тепер зрозуміла надавлюють щоб оплатитиУ меня тоже самое... не волнуйтесь
Так не хвилюйтеся, думайте за діток , чоловіку кредіт касса звонила матами його крила коли він сказав що тільки в суду буде говорити вони сказали ясно і понятно в суд вони не подають , так само швидко гроші говорилиТо я сильно волнуюсь!Мне и касса сказала,что в суд подали!!! короче одни переживания скоро молоко проподет!!!
Не оченьу суді буде телебачення, преса, Вас ножіком будуть різати, надтинати. Там буде присутній дядько такий небритий, смердючий курець, пелехатий, у нього одне око ліве квадратне, він перед цим головки капусти гризе як заєць разом з качанами, буде сим дійством керувати.
Тобі страшно?
ДякуюДякую велике , чоловіку смішну було що ця газета вийшла 15 січня , а сьогодні тільки прийшло да щей на електронну пошту , а трішки злякалася а тепер зрозуміла надавлюють щоб оплатити
Так не хвилюйтеся, думайте за діток , чоловіку кредіт касса звонила матами його крила коли він сказав що тільки в суду буде говорити вони сказали ясно і понятно в суд вони не подають , так само швидко гроші говорили
хай їде, зустрінь та перевали чopтa по між роги так аби засіяла звізда ясна.Кошмарики!!Кредит ап,написал что приедит с визитом!!!
... перестаньте переживать... вот зачем отдавать свои нервы этим... позвольте... не могу выразиться...То я сильно волнуюсь!Мне и касса сказала,что в суд подали!!! короче одни переживания скоро молоко проподет!!!
Ми використовуємо основні cookies для забезпечення цього сайту, а також додаткові cookies для забезпечення максимальної зручності користувача.
Перегляньте додаткову інформацію та налаштуйте свої переваги