Подали до суду Європейська агенція з повернення боргів

Підскажіть будь-ласка, ЄАПБ подали до суду з позовом на 40.000 гривень. Тіло кредиту складає 10.000 грн. При телефонуванні на гарячу лінію останні повідомили що можливо закрити заборгованість за 25.000 гривень, з розділом платежів на декілька місяців. Засідання вже назначено на січень місяць. Таке питання якщо я погоджусь на умови погашення за декілька місяців, то що буде далі з судовими засіданнями? Хтось стикався з таким?

Підскажіть будь-ласка, ЄАПБ подали до суду з позовом на 40.000 гривень. Тіло кредиту складає 10.000 грн. При телефонуванні на гарячу лінію останні повідомили що можливо закрити заборгованість за 25.000 гривень, з розділом платежів на декілька місяців. Засідання вже назначено на січень місяць. Таке питання якщо я погоджусь на умови погашення за декілька місяців, то що буде далі з судовими засіданнями? Хтось стикався з таким?
Можуть відкликати.
Можуть не відкликати.
Просіть підтвердження такої домовленості. Паперове. З печаткою. І підписом.
Якщо не дадуть, то яка може бути домовленість??

Та і я б подумав про адвоката.

А хто їм борг продав ?

Що ви падаєте,на коліна перед тим ЄАПБ?.Навіщо вести переговори,з тими які хочуть на вас заробити. Подали в суд,судіться.Суд-це не смертільно.

Що ви падаєте,на коліна перед тим ЄАПБ?.Навіщо вести переговори,з тими які хочуть на вас заробити. Подали в суд,судіться.Суд-це не смертільно.
Може і так но можна заплатити 25 , а можна всі 45. Тут лотарея

Може і так но можна заплатити 25 , а можна всі 45. Тут лотар
Моє колишне життя,лудомана-вот це справдня лотерея.А з юристом(адвокатом),який займається виключко кредитними спорами,це вам не тотал більше чи менше)А 30% На 70%))70 % у вашу корить..))

Останнє редагування:
Моє колишне життя,лудомана-вот це справдня лотерея.А з юристом(адвокатом),який займається виключко кредитними спорами,це вам не тотал більше чи менше)А 30% На 70%))70 % у вашу корить..))
Кстаті я тоже любив колись тотал 2.5 більше)) но з судами в мене поки 100 на 0 на користь шараг)

Кстаті я тоже любив колись тотал 2.5 більше)) но з судами в мене поки 100 на 0 на користь шара
Співчуваю.))В мене плюсом.получилось на рахунок шараг. З 4 написів нотаріальних ,2100 к. чистого прибутку вийшло.Правда один суд був, повноціний,з районими судами,апеляція(нерви,не доспані ночі..і так далі))з 93000 суми заборгованості до 24000 к,відсудилось...тоїсть 69000 к. зекономилось..як на мене-це перемога.))

Останнє редагування:
received_1101372730766787.webp

Скажіть, шо це таке
received_1101372730766787.webp

Останнє редагування:
Доброго дня, питання до юристів.
Мені прийшло повідомлення про ухвалу подачі позову від ЄАПБ ще 11.01.24, суд 31.01.24 назначено, але я ще не отримала ніяких документів ,які були ними подані. Ні поштою, ні додаді в електронному суді.
Як в даній ситуації краще поступати. Хочу з ними поборотися, бо сума 87 тис,з тіла 7 накапала згідно їх позову, добровільно на контакт і зменшення суми не пішли нажаль

Назад
Угорі