- Дописи
- 7508
- Рішення
- 1
- Реакції
- 10256
- Бали
- 4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Та я ж ничёТак.
Кому як зручно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та я ж ничёТак.
Кому як зручно.
Можуть відкликати.Підскажіть будь-ласка, ЄАПБ подали до суду з позовом на 40.000 гривень. Тіло кредиту складає 10.000 грн. При телефонуванні на гарячу лінію останні повідомили що можливо закрити заборгованість за 25.000 гривень, з розділом платежів на декілька місяців. Засідання вже назначено на січень місяць. Таке питання якщо я погоджусь на умови погашення за декілька місяців, то що буде далі з судовими засіданнями? Хтось стикався з таким?
А хто їм борг продав ?Підскажіть будь-ласка, ЄАПБ подали до суду з позовом на 40.000 гривень. Тіло кредиту складає 10.000 грн. При телефонуванні на гарячу лінію останні повідомили що можливо закрити заборгованість за 25.000 гривень, з розділом платежів на декілька місяців. Засідання вже назначено на січень місяць. Таке питання якщо я погоджусь на умови погашення за декілька місяців, то що буде далі з судовими засіданнями? Хтось стикався з таким?
МонівеоА хто їм борг продав ?
Ого , а який термін просрочки був ? Бо вони в мене теж є і зараз віддали таліону , тож цікаво як скоро продадуть інтригантиМонівео
3,5 рокиОго , а який термін просрочки був ? Бо вони в мене теж є і зараз віддали таліону , тож цікаво як скоро продадуть інтриганти![]()
Зрозумів , ну мої 3 місяці тут і поряд не стояли3,5 роки![]()
А борг ваш давно в єапб?3,5 роки![]()
Європейська агенція з стягнення боргу подала до суду, що робити.....
Я в них точно не питав, але як зрозумів то нещодавно, вони мені навіть не телефонували та не пропонували закрити, а одразу до суду подали.А борг ваш давно в єапб?
Може і так но можна заплатити 25 , а можна всі 45. Тут лотареяЩо ви падаєте,на коліна перед тим ЄАПБ?.Навіщо вести переговори,з тими які хочуть на вас заробити. Подали в суд,судіться.Суд-це не смертільно.
Моє колишне життя,лудомана-вот це справдня лотерея.А з юристом(адвокатом),який займається виключко кредитними спорами,це вам не тотал більше чи менше)А 30% На 70%))70 % у вашу корить..))Може і так но можна заплатити 25 , а можна всі 45. Тут лотар
Кстаті я тоже любив колись тотал 2.5 більше)) но з судами в мене поки 100 на 0 на користь шараг)Моє колишне життя,лудомана-вот це справдня лотерея.А з юристом(адвокатом),який займається виключко кредитними спорами,це вам не тотал більше чи менше)А 30% На 70%))70 % у вашу корить..))
Співчуваю.))В мене плюсом.получилось на рахунок шараг. З 4 написів нотаріальних ,2100 к. чистого прибутку вийшло.Правда один суд був, повноціний,з районими судами,апеляція(нерви,не доспані ночі..і так далі))з 93000 суми заборгованості до 24000 к,відсудилось...тоїсть 69000 к. зекономилось..як на мене-це перемога.))Кстаті я тоже любив колись тотал 2.5 більше)) но з судами в мене поки 100 на 0 на користь шара