Подали до суду, після 4 років мовчанки

• Автор теми Автор теми Sergeevna000
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 999

Sergeevna000

Читач
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
Sergeevna000 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день, прийшов і мій час просити про допомогу. Коли взяла кредит, щоб перекрити інші і так і загрузла в цих помилках молодості. Тепер з тіла 7, просять 32 тисячі. Що робити і як закрити не знаю, суд 25 вересня, я в декреті і повному а»»ї. Просила декілька разів розбити борг, в листопаді минулого року дзвонила, не йдуть на поступки гниди. Розумію що винна сама, але як я бачу, я не одна така. Що порадите? На відбиватися коштів в мене немає, якщо не піду в суд чим може закінчитись це все?

це типу коли я вже вийду на роботу будуть знімати? Чи як воно працює
1. Суд виносе рішення, наприклад, стягнути з Вас 32 тис. грн..
2. Кредитор отримує виконавчий лист і звертається до виконавчої служби або приватного виконавця.
3. Виконавець накладає арешт на Ваші рахунки, навіть якщо там соцвиплати.
Якщо офіційне працевлаштування - виконавець надішле лист роботодавцю і з зарплати почнуть відраховувати 20% на погашення боргу з урахуванням виконавчого збору/основної винагороди приватного виконавця, витрат виконавчого провадження.

я в декреті і повному а»»ї.
Декретні виплати - захищені. Якщо рахунок буде арештований - Ви маєте право написати заяву про зняття арешту з рахунку, бо туди надходять соціальні виплати, які не можна чіпати за законом.
На форумі я читав від дівчат і вони радили краще перевести отримання декретних коштів на укрпошту. Цей момент треба уточняти...

1. Суд виносе рішення, наприклад, стягнути з Вас 32 тис. грн..
2. Кредитор отримує виконавчий лист і звертається до виконавчої служби або приватного виконавця.
3. Виконавець накладає арешт на Ваші рахунки, навіть якщо там соцвиплати.
Якщо офіційне працевлаштування - виконавець надішле лист роботодавцю і з зарплати почнуть відраховувати 20% на погашення боргу з урахуванням виконавчого збору/основної винагороди приватного виконавця, витрат виконавчого провадження.

Декретні виплати - захищені. Якщо рахунок буде арештований - Ви маєте право написати заяву про зняття арешту з рахунку, бо туди надходять соціальні виплати, які не можна чіпати за законом.
На форумі я читав від дівчат і вони радили краще перевести отримання декретних коштів на укрпошту. Цей момент треба уточняти...
Добре, це зрозуміло. Дякую)
А от якщо я подам відзив на позовну заяву, який відсоток що суд підтримає мене?

Добрий день, прийшов і мій час просити про допомогу. Коли взяла кредит, щоб перекрити інші і так і загрузла в цих помилках молодості. Тепер з тіла 7, просять 32 тисячі. Що робити і як закрити не знаю, суд 25 вересня, я в декреті і повному а»»ї. Просила декілька разів розбити борг, в листопаді минулого року дзвонила, не йдуть на поступки гниди. Розумію що винна сама, але як я бачу, я не одна така. Що порадите? На відбиватися коштів в мене немає, якщо не піду в суд чим може закінчитись це все?
Ого я навіть не думав що вони можуть так довго чекати ,тут варіант тільки адвокат, зазвичай якщо не захищатися то великий ризик пограти.

На форумі є адвокати, що можна оплатити їх роботу частково за пару раз. Перепозичте в когось. Після виграшу гроші вам повернуться і ви віддасте людині.

Всем привет 👋
Манивео 2000 грн 2016 год платил что то потом перестал,в 2017 году продали К-Капитал писали письма почту.
Сегодня 2025 год объявились хотели 34 000 грн звонили угрожали судом предлагали реструктурировать его долгие годи и месяци!
Отказал им, напомнил за сроки давности
И вуаля с января до августа дождался Акция 1500 грн все остальное 32500 спишем 😂

Назад
Угорі