Кредит капітал подав до суду. Оплата кредиту до засідання

• Автор теми Автор теми dmarq
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 3K
Доброго дня всім, прошу поради у тих хто знає як діяти в такій ситуації. Недавно прийшов лист за місцем реєстрації, про те що компанія подає до суду, говорив з ними по телефону, сказали що ніяких поступок робити не будуть бо справа уже в суді, сума близько 25000, сказали якщо оплатити до засідання то все закриють. Не знаю, що робити далі, таких грошей зараз не маю і позичити навряд чи вийде. Буду дуже вдячний якщо хтось дасть пораду.
П.с. у дії мені нічого приходило і в розділі судових справ пусто, чи може бути що просто залякують?
Скоріше всього,що залякують. Їм не цікаво в суди йти,бо вони нелегальну діяльність ведуть в Україні,це визнав НБУ.

І справді з'явилося, відсилав доки уже декільком юристам, один повідомив що можна буде повністю списати борг, таке дійсно можна зробити?
У меня 1й суд через 2 недели, если юрист сказал что можно, то есть шанс что можно, 100% никто не даст. Мне сказали что шансов очень очень мало и сумма по моему суду такая, что смысла защищаться нет с такими доками которые предоставил суду адвокат шараги....

Ну якщо вийде то це буде тоді добре, але що буде в разі якщо ні, змусять оплатити всю суму? І як то буде одразу чи хоча б на декілька платежів?

У меня 1й суд через 2 недели, если юрист сказал что можно, то есть шанс что можно, 100% никто не даст. Мне сказали что шансов очень очень мало и сумма по моему суду такая, что смысла защищаться нет с такими доками которые предоставил суду адвокат шараги....
Велика сума?

Думаєте немає сенсу захищатися, чи варто спробувати?
Стоит отсканировать документы(я сканировал через встроенный сканер на телефоне в приложении Google disk) и обратится к юристам форума. Они скажут стоит или нет, я вам ничего не могу посоветовать, не юрист и писать вам советы как, сколько, кому и куда платить ваши деньги не в праве.

Останнє редагування:
Стоит отсканировать документы(я сканировал через встроенный сканер на телефоне в приложении Google disk) и обратится к юристам форума. Они скажут стоит или нет, я вам ничего не могу посоветовать, не юрист и писать вам советы как, сколько, кому и куда платить ваши деньги не в праве.
Дякую за пораду, буду тоді діяти, надіюся що все вийде

А виконаве провадження відкривають відразу після 30 днів після суду?

А виконаве провадження відкривають відразу після 30 днів після суду?
В мене через місяць відкрили після суду, але зараз в есуді впровадили електронний обмін і хтось писав тут, що відкрили вже на наступний день після рішення яке вступило в закону силу.

В мене через місяць відкрили після суду, але зараз в есуді впровадили електронний обмін і хтось писав тут, що відкрили вже на наступний день після рішення яке вступило в закону силу.
І одразу все блокується в перший день?

Суд таки програв( Сьогодні 30 день після рішення суду, по ідеї завтра мало би бути виконавче провадження. Для оплати потрібно чекати поки воно з'явиться чи можна вже оплатити, підкажіть хто знає

Суд таки програв( Сьогодні 30 день після рішення суду, по ідеї завтра мало би бути виконавче провадження. Для оплати потрібно чекати поки воно з'явиться чи можна вже оплатити, підкажіть хто знає
Ви захищалися? Чому апеляцію не подавали?

кредитор повинен отримати виконавчий лист із суду , на підставі якого вже звертається до виконвця і який , в свою чергу , вже відкриває виконавче провадження.
На протязі цього часу можна звернутися до Кредит Капатал , щоб сплатити без відкриття ВП. Це якщо вони погодятся та вас влаштують умови.

розкажіть,як надалі пішов рух,бо так само подали до суду, тепер в очікуванні...

А чого чекати?
До адвоката і в бій
декілька судів,вони не єдині прокинулись,на адвокатів теж гроші треба,а як то кажуть у кожного свій сезон заробітку,вони явно підгадали час,коли мені немає чим відбиватись взагалі,бо не мій сезон🥲
ще й сума вже після закритих виконавчих на 60,80....не так лякає,от побачити б суму іншого позивача🙄

декілька судів,вони не єдині прокинулись,на адвокатів теж гроші треба,а як то кажуть у кожного свій сезон заробітку,вони явно підгадали час,коли мені немає чим відбиватись взагалі,бо не мій сезон🥲
ще й сума вже після закритих виконавчих на 60,80....не так лякає,от побачити б суму іншого позивача🙄
та воно як завжди , біда ніколи не приходить сама(

та воно як завжди , біда ніколи не приходить сама(
7 уже позаду,ну буде ще закрито,я просто розумію що їх забаганку я зможу закрити,але треба буде пару місяців,просто цікаво скільки в мене є ще часу...ще більше лякає юніт капітал,бо не бачу ніяких документів в особистому кабінеті,і за пропискою нічого не надходило,от сиди гадай що вони там намалювали

Назад
Угорі