Чи погоджуються на оплату частинами без виконавця після суду?

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 2K
"Стандартна" фатальна помилка - оплата безпосередньо стягувачу, коли є судове рішення. Платити можна тільки на депозитний рахунок виконавчої служби чи рахунок приватного виконавця. Інакше великий ризик подвійної оплати. Спробуйте тепер довести, що це не був ваш благодійний внесок бідному тигіпку, а не зідрана ним з Вас сума "з запасом"...д
Доброго вечора. Це що жарт , це як , чому не можна платити на реквізити МФО після рішення суду?

"Стандартна" фатальна помилка - оплата безпосередньо стягувачу, коли є судове рішення. Платити можна тільки на депозитний рахунок виконавчої служби чи рахунок приватного виконавця. Інакше великий ризик подвійної оплати. Спробуйте тепер довести, що це не був ваш благодійний внесок бідному тигіпку, а не зідрана ним з Вас сума "з запасом"...
Якщо МФО в судовому позові сама надала реквізити для сплати, то в чому тоді може бути проблема, якщо по цих реквізитах і заплачу.

"Стандартна" фатальна помилка - оплата безпосередньо стягувачу, коли є судове рішення. Платити можна тільки на депозитний рахунок виконавчої служби чи рахунок приватного виконавця. Інакше великий ризик подвійної оплати. Спробуйте тепер довести, що це не був ваш благодійний внесок бідному тигіпку, а не зідрана ним з Вас сума "з запасом"...
Добрый день . Подскажите пожалуй, то есть если я хочу после суда оплатить кредит без открытия ВП , мне лучше сразу об том договориться с исполнителем верно ? И оплачивать на него счет который указан в документе об открытии ВП и стягненню коштів ! Вірно ?

Добрый день . Подскажите пожалуй, то есть если я хочу после суда оплатить кредит без открытия ВП , мне лучше сразу об том договориться с исполнителем верно ? И оплачивать на него счет который указан в документе об открытии ВП и стягненню коштів ! Вірно ?
а теперь)) еще раз прочитайте, что вы написали)))
я хочу платить без открытия ВП, но надо договариваться с исполнителем, после того как будет отркыто исполнительное производство))))

если вы не хотите доводить до исполнительного, надо договариваться с кредитором, и правильно оформлять квитанцию об оплате.

а теперь)) еще раз прочитайте, что вы написали)))
я хочу платить без открытия ВП, но надо договариваться с исполнителем, после того как будет отркыто исполнительное производство))))

если вы не хотите доводить до исполнительного, надо договариваться с кредитором, и правильно оформлять квитанцию об оплате.
Спасибо большое я поняла вас )

Назад
Угорі