Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Неякісний алкоголь, токсиниТи звідки таких слів набрався?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Неякісний алкоголь, токсиниТи звідки таких слів набрався?

Завжди ставив себе на перше місце) ще на початку з пролохаціями помітив, що в першу чергу я відкладаю мінімум на себе, а потім вже інші... В мене прострочки почались тоді, коли на себе почало не вистачати і я все ж обирав себе.Терентій Нікіфорович, теж велику роботу над собою провів,себе на перший план ставиш і обираєш краще для себе з того,що можеш собі дозволити?
Я вчора додому приїхав. Не пив. Так шо то скоріше відсутність алкоголю...Неякісний алкоголь, токсини![]()
Я починаю в тобі розчаровуватись. Ти пропускаєш!!!! платежі?Вчора не платив...
Я усьоЦе ти вже вийшов з магазину і зрозумів що краще добровільно сплатити, чи навпаки?)

То було навмисно. Хотів розвести їх на розмову...Я починаю в тобі розчаровуватись. Ти пропускаєш!!!! платежі?
Швиденько ти))Я усьо
Ужо добрий хоч до рани замість подорожника![]()
Не вірю!!!!То було навмисно. Хотів розвести їх на розмову...
Дик воно ж справа не хитраШвиденько ти))

Повинні. Навіть постанова є. Але в мене є свої але на всі їх але. Наприклад я відраховую 70% зп на аліменти. І робитиму так ще 10А что разве с оф.зп не должны 20% отчислять? Или как?
Ну хорошо, если есть лазейки. Правильно делаете. Надеюсь у вас с бывшей женой полное доверие))Повинні. Навіть постанова є. Але в мене є свої але на всі їх але. Наприклад я відраховую 70% зп на аліменти. І робитиму так ще 10
Тому і писав в першому пості, що таке збочення не рекомендую іншим.
Щось крім дебфорта не дзвонить ніхто. Довелось їм за касу получать... Обідчиві... Хотіла на мене стартануть...
З керівництвом нормальне відношення, тому офіційно в мене мінімалка.бывшей женой полное доверие
Я тут при чим... жереш всяку хню![]()
Накаркав дід з токсинами... Мабуть до кінця року я шаурму не їстиму... В будь-якому випадку точно не з вокзалу...
вокзальну... крч артіст той ше)Ти любиш ходити по граблям.![]()
Накаркав дід з токсинами... Мабуть до кінця року я шаурму не їстиму... В будь-якому випадку точно не з вокзалу...

То хто на що заробляє))Ти любиш ходити по граблям.
А може то дівчата тебе врекли! Ти їш шаурму, а вони мівіну раз в тиждень.
Любитель шаурмиТо хто на що заробляє))

Ти перед тим чим травонувся?То хто на що заробляє))
В основному мене тільки шавуха заставляє кудись бігать...Ти перед тим чим травонувся?
Так навіщо ти її їш?В основному мене тільки шавуха заставляє кудись бігать...
Йому подобається..)Так навіщо ти її їш?
А ще і на вокзалі.