Щоденник Починаю вилазити з глибокої боргової ями.

Терентій Нікіфорович, теж велику роботу над собою провів,себе на перший план ставиш і обираєш краще для себе з того,що можеш собі дозволити?
Завжди ставив себе на перше місце) ще на початку з пролохаціями помітив, що в першу чергу я відкладаю мінімум на себе, а потім вже інші... В мене прострочки почались тоді, коли на себе почало не вистачати і я все ж обирав себе.
Хоча і досі ходжу без грошей на заначці)
Неякісний алкоголь, токсини :sarcastic:
Я вчора додому приїхав. Не пив. Так шо то скоріше відсутність алкоголю...

А что разве с оф.зп не должны 20% отчислять? Или как?
Повинні. Навіть постанова є. Але в мене є свої але на всі їх але. Наприклад я відраховую 70% зп на аліменти. І робитиму так ще 10
Тому і писав в першому пості, що таке збочення не рекомендую іншим.

Щось крім дебфорта не дзвонить ніхто. Довелось їм за касу получать... Обідчиві... Хотіла на мене стартануть...

Повинні. Навіть постанова є. Але в мене є свої але на всі їх але. Наприклад я відраховую 70% зп на аліменти. І робитиму так ще 10
Тому і писав в першому пості, що таке збочення не рекомендую іншим.

Щось крім дебфорта не дзвонить ніхто. Довелось їм за касу получать... Обідчиві... Хотіла на мене стартануть...
Ну хорошо, если есть лазейки. Правильно делаете. Надеюсь у вас с бывшей женой полное доверие))

Screenshot_2023-12-02-08-07-17-058_com.ftband.mono.webp

Накаркав дід з токсинами... Мабуть до кінця року я шаурму не їстиму... В будь-якому випадку точно не з вокзалу...

Назад
Угорі