Щоденник Починаю вилазити з глибокої боргової ями.

Перестали дзвонить. Буду ловить на
Screenshot_2023-11-28-08-57-54-924_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2023-11-28-08-59-09-763_com.ftband.mono.jpg

Мівіна то занадто дорого для них.
Ти їх балуєш

Це що з
Перестали дзвонить. Буду ловить на
Screenshot_2023-11-28-08-57-54-924_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2023-11-28-08-59-09-763_com.ftband.mono.jpg

Мівіна то занадто дорого для них.
Це що за атракціон небаченої щедрості?
Роман, будь уважний витратах. Та і дівчаткам на користь обжираловка не піде, животи боліти будуть.

Ну а як інакше? Не дзвонять... Наче я їм зовсім став не цікавим...
Сподіваюсь не здохли з голоду...

Та мабуть сходять вони нах. Не дзвонять мені третій тиждень.
Два тижні я був без зв'язку, але хоч інколи вони могли спробувати дозвонитись.
Тепер зв'язок на 5+, а вони на морозі...може завтра після харчу теплого подзвонять...

Та мабуть сходять вони нах. Не дзвонять мені третій тиждень.
Два тижні я був без зв'язку, але хоч інколи вони могли спробувати дозвонитись.
Тепер зв'язок на 5+, а вони на морозі...може завтра після харчу теплого подзвонять...
Возмутительно

Я просто не вкурив якого лисого вони перестали мені дзвонить. Оплачуючи кредит я сподіваюся на щоденне спілкування, а вони ігнорять.
Вони перестали дзвонить і я закинув їм достатньо для того щоб хоч одне поїло.
Вони не дзвонять... Ну ок - не отримають поки не подзвонять. А то шо це за діла???

Я просто не вкурив якого лисого вони перестали мені дзвонить. Оплачуючи кредит я сподіваюся на щоденне спілкування, а вони ігнорять.
Вони не дзвонять... Ну ок - не отримають поки не подзвонять. А то шо це за діла???
Старієш, старієш, як старенький дідусь хочеш спілкування. Може тобі краще на пошту ходити і комуналку в них оплачувати. Там всі бабусі і дідусі спілкуються, палками розмахують. І ти тоже можеш.

Старієш, старієш, як старенький дідусь хочеш спілкування. Може тобі краще на пошту ходити і комуналку в них оплачувати. Там всі бабусі і дідусі спілкуються, палками розмахують. І ти тоже можеш.
Я ще не на стільки старий) просто захотілось їм мозгу поіпать, а їх надовго не вистачає...

Боже то ми ще й обідчєві :mosking:

Не позвонили. А я ждав. І вірив...

Назад
Угорі