Щоденник Починаю вилазити з глибокої боргової ями.

:confused:

+сырятина, ветчинятина и томатятина? + перчик
Ну особисто я не ризикну своєю репутацією ,тим паче мені їхати майже годину ,через пів міста і обісратись в самий не зручний момент :mosking:

Ну особисто я не ризикну своєю репутацією ,тим паче мені їхати майже годину ,через пів міста і обісратись в самий не зручний момент :mosking:
шо, даже бутрык не схрумкаешь? это ж не шаурма уже

Ну если дома себе приготовишь лаваш сыром, ветчиной, помидорами. Думаю доедешь и не обосрешься)) Хотя кто знает))

Про домашні ,не спорю ,а оте в ларьочках ,стремно
В мене знайома колись працювала в такій будці, так їх хазяйка заставляла зелені котлети в гамбургери класти. Я після її розповідей боюсь в ларках їсти.

В мене знайома колись працювала в такій будці, так їх хазяйка заставляла зелені котлети в гамбургери класти. Я після її розповідей боюсь в ларках їсти.
Да ладно Adios умеет выбирать, это Терентій Нікіфорович после шаурмы срать бегает))

Да ладно Adios умеет выбирать, это Терентій Нікіфорович после шаурмы срать бегает))
пару раз в жизни конкретно травонулся хот-догами, в гидропарке. лет 15 назад. вот к хот-догам отношение предвзятое :D по два месяца валялся.
На автовокзалі? Весь час якись л0х знайдеться.
везде найдется л*х...но на л*хах только карму портить себе

пару раз в жизни конкретно травонулся хот-догами, в гидропарке. лет 15 назад. вот к хот-догам отношение предвзятое :D по два месяца валялся.

везде найдется л*х...но на л*хах только карму портить себе
І сосиски знайома мила...

Назад
Угорі