- Дописи
- 17634
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44772
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вчора точно вже був не я... Тепер я вже я) і от згадав)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ого в тебе залишок)![]()
На ніч шкідливо мівіну їсти![]()
Не тримаю на карті більше, ніж готовий подарувати...ого в тебе залишок)
Там все одно не вистачить)На ніч шкідливо мівіну їсти
я ось уже теж маю перебиратись на нал, з наступної зп, вже треба відкласти на адвокатаНе тримаю на карті більше, ніж готовий подарувати...
Весна і блокування рахунку нагадали мені як треба користуватись карткою....
Там все одно не вистачить)
Щедра душаНе тримаю на карті більше, ніж готовий подарувати...
Будун жостка річЩедра душа

Коли я в місті, то на карті залишається 20-30 гривень. В полі важче поповнювати картку...Щедра душа
Я своєму виконавцю 3 з копійками не можу пробачити,а ти он які суми тримаєшКоли я в місті, то на карті залишається 20-30 гривень. В полі важче поповнювати картку...
Ми домовилися, що вона не буде так негарно робить. Від цього я більше довіряти їм не став, але є надія на нормальні якісь стосунки.Я своєму виконавцю 3 з копійками не можу пробачити,а ти он які суми тримаєш
Ви млять тут взагалі олігархи... ну ладноЯ своєму виконавцю 3 з копійками не можу пробачити,а ти он які суми тримаєш
[POSTS=1000]Ти будеш ржати... коли мені треба було зробити віртуалку, я з переляку зробив в сенсіДід, ну не знаю... В мене всього два рахунки... І тільки один банк... Всі інші пішли лісом. І не даремно.

, потім щось передумав і таки йопнув в конченому приваті.А за сенс забув взагалі 

Сама відповідальна людина. Неділя, ранок, а він думає про справи.
Я прозівав що сьогодні неділя вже... В мене ще п'ятниця...Сама відповідальна людина. Неділя, ранок, а він думає про справи.
Чому дівчата такому сумлінному платнику якись дарчик не пришлють?
Твоя щедрість безгранична