Щоденник Починаю вилазити з глибокої боргової ями.

Тільки для них, най пробачають
Звірятка теж жертонькать хочуть.
Таких звіряток годувати виключно

8dd93ec57ae2ba386c91de4919475e3a_w200.gif

Screenshot_2023-11-22-22-37-38-328_com.ftband.mono.webp

Жах... Ледве зміг платіж надіслати. В холодригу і вітер лізти на тридцятиметрову люльку щоб скинути гроші...
А вони все одно подзвонять і спростять де всі інші...

Меркантильні гади...

Screenshot_2023-11-22-22-37-38-328_com.ftband.mono.jpg

Жах... Ледве зміг платіж надіслати. В холодригу і вітер лізти на тридцятиметрову люльку щоб скинути гроші...

Меркантильні гади...
А ти не ризикуєш в темноті в таку погоду дертись кудись?

Screenshot_2023-11-22-22-37-38-328_com.ftband.mono.jpg

Меркантильні гади...
Пля... коли стьоб переходить в манічку ☝️☝️☝️😂😂😂:mosking:

А ти не ризикуєш в темноті в таку погоду дертись кудись?
Ризикую. Звісно ризикую... Але заразом і антену повісив... Та і страховка обов'язкова...
Пля... коли стьоб переходить в манічку ☝️☝️☝️😂😂😂:mosking:
Стьоб?) Це з самого початку була манічка))

Нє. В мене з першого по 15.

Зайшов я на асвп. Цікаво стало що ж з касою і скільки ж таки я винен і кому.
Ч
Три постанови.
1. Постанова на стягнення з зп.
2. Постанова про повернення без виконання
3. Постанова про скасування повернення.

Всі три одним днем.

Нічого не ясно, але цікаво.

Ще цікавіше - що моно послав нах платіжну інструкцію. В мене було трошки і банк замість списання тупо на добу чи на дві наклав арешт. І всьо...
Грошей великих не тримаю там, але то було б на роки вперед... Пооб'їдалися б мівіною...

Нє. В мене з першого по 15.

Зайшов я на асвп. Цікаво стало що ж з касою і скільки ж таки я винен і кому.
Ч
Три постанови.
1. Постанова на стягнення з зп.
2. Постанова про повернення без виконання
3. Постанова про скасування повернення.

Всі три одним днем.

Нічого не ясно, але цікаво.

Ще цікавіше - що моно послав нах платіжну інструкцію. В мене було трошки і банк замість списання тупо на добу чи на дві наклав арешт. І всьо...
Грошей великих не тримаю там, але то було б на роки вперед... Пооб'їдалися б мівіною...
Може у них від мівінки печія.
Може дівчаткам пора на овочі переходити осінню? Поки ще дешево, капустка, морквинка, яблучко, просто, дешево, корисно, вітамінний такий салатик. Тим паче Новий рік іде, в платічка на корпоратив не влізуть.

Виконавець був щасливий/в нєдоумєніі/розчарований :sarcastic:
Скучно мені було. Позвонив. Мила дівчинка. Скинув посилання і квитанції в вайбер. Попросила в кінці місяця одним архівом. І бажано з розрахунком від мене)
Штраф зняла)
Може у них від мівінки печія.
Може дівчаткам пора на овочі переходити осінню? Поки ще дешево, капустка, морквинка, яблучко, просто, дешево, корисно, вітамінний такий салатик. Тим паче Новий рік іде, в платічка на корпоратив не влізуть.
Снігу коричневого на лопаті їм! Щоб не забували хто вони такі....

В мене два питання)
Що таке платіжна інструкція? Типу якщо ви платите, то банк не може блокувати рахунок?
І чому ви вирішили платити 2,26, а не 3,42?))) Десь упустила цей момент в темі 😅

В мене два питання)
Що таке платіжна інструкція? Типу якщо ви платите, то банк не може блокувати рахунок?
І чому ви вирішили платити 2,26, а не 3,42?))) Десь упустила цей момент в темі 😅
Kordelia, Платіжна інструкція - це вимога виконавця від банку списати з наявних рахунків певну суму в межах провадження по боргам.

[POSTS=500]Вглядає це ось так :

1700847813116.webp

[/POSTS]

Останнє редагування:
В мене два питання)
Платіжна інструкція - писулька виконавця про те щоб з мого рахунку списали все до останньої копійки. Чогось моно не став цього робить...
2,26 - вони наказані за погану поведінку.
3,42 це тариф для дзвінків на 10 років.
2,26 - на 15. Щоб не балувались. Бо все їм грошей мало.

Назад
Угорі