Починається моє пекло...

• Автор теми Автор теми Кроха
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 118
  • Перегляди Перегляди 4K
Оййй, з чого і почати... Маю близько 10 МФО, з них 1 в просрочці більше місяця(кредит Каса) . 6 . 02 виходжу на просрочку в Е Гроші?‍♀️Всі інші на пролонгації. Почитала за всі МФО, і зрозуміла, що Е Гроші то пекло?Дуже боюсь за рідних!! Але виходу я не знайшла..
Що я зробила?
1) Відкрила а/с на почті для листів.
2) Закрила всі соц мережі.
3) На телефоні антиспам
4) З рідними поки що не говорила..
Цікавить одне, як вони знаходять сусідів та друзів? Боюсь за звонки всім, смс, та колажі! Хоч іди під поїзд! Просто така . опа що я не знаю. Як уберегти своїх рідних?
Сімки всім змінювати немає можливості, так як все прив'язано до роботи.
І ще таке.. При оформленні займу, в мене була інша прописка, і я була безробітня. Зараз, я прописана по іншій адресі. Чи можуть вони знайти нову прописку, і кошмарити всіх тих людей? І якщо я працюю не офіційно, зможуть вони знайти мою роботу?
Оййй, багато та сумбурно написала, але уже як є, вибачайте.
Семья - это все. Хорошо, что приняли необходимые меры, но Ваша победа в борьбе, так или иначе, начнется с семьи....с их отношения и любви к Вам.

Всех в просрочку, хватит им деньги дарить. Потом закроете потихоньку) 10 МФО это не много, у меня 28 штук, с конца сентября- начала октября все в просрочках и ничего, жива здорова ?

В мене 15 кредитів,в чоловіка 17.За цей час моїм батькам 3рази звонив селфі і пару раз кошильок.А батькам чоловіка е гроші теж пару раз і смс.Більше пока ніхто.Я не важаю що це терор,а прострочка вже місяць.Раз на день хтось звоне мамі,но вона просто не відповідає і більше ніхто не перезвонює!Так що не переживаете.
Закрила в чоловіка містера кеша)та сісілон.В себе селфі та кредит 7.По трохи загрібаємо цю яму!

Оййй, з чого і почати... Маю близько 10 МФО, з них 1 в просрочці більше місяця(кредит Каса) . 6 . 02 виходжу на просрочку в Е Гроші?‍♀️Всі інші на пролонгації. Почитала за всі МФО, і зрозуміла, що Е Гроші то пекло?Дуже боюсь за рідних!! Але виходу я не знайшла..
Що я зробила?
1) Відкрила а/с на почті для листів.
2) Закрила всі соц мережі.
3) На телефоні антиспам
4) З рідними поки що не говорила..
Цікавить одне, як вони знаходять сусідів та друзів? Боюсь за звонки всім, смс, та колажі! Хоч іди під поїзд! Просто така . опа що я не знаю. Як уберегти своїх рідних?
Сімки всім змінювати немає можливості, так як все прив'язано до роботи.
І ще таке.. При оформленні займу, в мене була інша прописка, і я була безробітня. Зараз, я прописана по іншій адресі. Чи можуть вони знайти нову прописку, і кошмарити всіх тих людей? І якщо я працюю не офіційно, зможуть вони знайти мою роботу?
Оййй, багато та сумбурно написала, але уже як є, вибачайте.
Если не будете реагировать на их смс и не разговаривать с ними,то е гроши быстро отстанут от вас( в моем случае так было).

Родственников надо предупредить. Чтт бы не общались, если трубку взяли - в жёсткой форме посылали. И грозился что будут писать жалобы. И действительно писать.
Вы нервничаете, именно по тому что родные не в курсе . Расскажете и будет легче. Вас просто нечем будет шантажировать.

Родственников надо предупредить. Чтт бы не общались, если трубку взяли - в жёсткой форме посылали. И грозился что будут писать жалобы. И действительно писать.
Вы нервничаете, именно по тому что родные не в курсе . Расскажете и будет легче. Вас просто нечем будет шантажировать.
Рідним то я розкажу обовязково. А от з усіма іншими як бути? Сусіди, близькі, колеги... Буду викручуватись..
Если не будете реагировать на их смс и не разговаривать с ними,то е гроши быстро отстанут от вас( в моем случае так было).
Так це простіше простого! Номер телефону в мене інший!(я в анкеті залишала свій інший номер) Контакту особу, теж мій ,ще інший номер. Хвилююсь тільки через рідних і все!

Сусіди, близькі, колеги
У меня была заготовлена история по мошенников. :)))) столько статей стало появляться как сбу очередных мошенников накрыло. Которые несуществующие кредиты выбивали.
Но что самое чудесное - эта история не пригодилась. Несколько человек говорили о звонках , но из серии 'там звонили дятлы какие то, я их послал, нормально?''. Людям уже столько раз звонили по поводу других .. уже привыкли, выработали линию сами...

У меня была заготовлена история по мошенников. :)))) столько статей стало появляться как сбу очередных мошенников накрыло. Которые несуществующие кредиты выбивали.
Но что самое чудесное - эта история не пригодилась. Несколько человек говорили о звонках , но из серии 'там звонили дятлы какие то, я их послал, нормально?''. Людям уже столько раз звонили по поводу других .. уже привыкли, выработали линию сами..

Но что самое чудесное - эта история не пригодилась. Несколько человек говорили о звонках , но из серии 'там звонили дятлы какие то, я их послал, нормально?''. Людям уже столько раз звонили по поводу других .. уже привыкли, выработали линию сами...
Мдаааа, мені б так?

Рідним то я розкажу обовязково. А от з усіма іншими як бути? Сусіди, близькі, колеги... Буду викручуватись..

Так це простіше простого! Номер телефону в мене інший!(я в анкеті залишала свій інший номер) Контакту особу, теж мій ,ще інший номер. Хвилююсь тільки через рідних і все!
Я тоже очень переживала за родственников ,но муж не берёт трубку от них,мама тоже,но иногда брала и матом их покрывала( я от нее такое не ожидала ?). Но мфо начали звонить по старой прописке и тогда было очень не приятно,но пережила .А ещё нашли родственников с которыми уже больше 20 лет не общалась.
Все будет хорошо, самое главное чтобы родственники вас поддержали .

Мдаааа, мені б так?
Если вы не в глухом селе живёте, то очень велики шансы что так и будет....
Я по себе сужу... мне в 19-20м году звонили по поводу 7 разных людей:))) думаю , если бы я по своей необходимости не поставила гетконтакт - и в 21м бы звонили :))) уверена :)))
Прикиньте сами - в реестре должников 5 млн записей. Пусть 2 млн из них - кредиты. Если по 1му займу обзвонить 30 лиц окружения - 60 млн - те уже все взрослое население Украины получило звонок по 2м займам других людей:))) а ведь там только те, кого уже порадовали ИНН...

Если вы не в глухом селе живёте, то очень велики шансы что так и будет....
Я по себе сужу... мне в 19-20м году звонили по поводу 7 разных людей:))) думаю , если бы я по своей необходимости не поставила гетконтакт - и в 21м бы звонили :))) уверена :)))
Прикиньте сами - в реестре должников 5 млн записей. Пусть 2 млн из них - кредиты. Если по 1му займу обзвонить 30 лиц окружения - 60 млн - те уже все взрослое население Украины получило звонок по 2м займам других людей:))) а ведь там только те, кого уже порадовали ИНН...
Так в Украине всего живёт 42млн человек. Тогда по 3,5 человекам звонили

Я к тому что соседи, окружение наше уже подготовленное, до нас.
Да. Я даже удивилась - на сколько. Это уже меньше работает ... все привыкли. Да и какое дело до чужих проблем, своих дел куча. Послал идиота и побежал дальше. ... чём больше город - тем актуальнее. :))))

Да. Я даже удивилась - на сколько. Это уже меньше работает ... все привыкли. Да и какое дело до чужих проблем, своих дел куча. Послал идиота и побежал дальше. ... чём больше город - тем актуальнее. :))))
Трапляються, звичайно, деякі особливо обдаровані, які із задоволенням починають спілкуватися з шарагами, але це одиниці. В основному ніхто навіть не говорить, що йому дзвонили. Я від декого із знайомих аж через рік дізналася, що за мене їх турбували. А є в моєму оточенні і "розумаки", які навіть передзвонюють на номери з повідомлень))))

Трапляються, звичайно, деякі особливо обдаровані, які із задоволенням починають спілкуватися з шарагами, але це одиниці. В основному ніхто навіть не говорить, що йому дзвонили. Я від декого із знайомих аж через рік дізналася, що за мене їх турбували. А є в моєму оточенні і "розумаки", які навіть передзвонюють на номери з повідомлень))))
Наверное, моя кума, ваша подружка. Эта тоже перезвонила на все номера, которые писали. Дебылятко?

Усіх у прострочення, вистачить їм гроші дарувати. Потім закриєте потихеньку) 10 МФО це не багато, у мене 28 штук, з кінця вересня-початку жовтня все в простроченнях і нічого, жива здорова?
Уе теж прострочків багато але тільки місяць можна поцікавитись які їх дії будуть у подальшому? Родичам і кредитори знайомим вже дзвонили

Уе теж прострочків багато але тільки місяць можна поцікавитись які їх дії будуть у подальшому? Родичам і кредитори знайомим вже дзвонили
У всех стандартно. Звонки, смс. Кто-то балуется коллажами, кто-то автодозвоном. Кто-то подменой номера. У всех свои изюминки, но решение одно- антиспам и режим снежинки

Назад
Угорі