Моє спілкування в вайбері з є гроші

• Автор теми Автор теми Ivanka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Шо у вас там уже?
Зараз вже нічого тиша Писала раніше що фотку з лк з паспортом з надписом мошенница розіслали.. Переживу і це д*pa ще спілкувалася-тепер лише через офіц. листи

Len4ik, ну наскільки відомо що виграють ті на які відповідач не явився, або не захищався.
Це євро гроші? А якщо були пролонгації з 4500 оплачено 20000 і ще хочуть 29000але зупинили нарахування у лк то що вони теж можуть подати у суд

Це євро гроші? А якщо були пролонгації з 4500 оплачено 20000 і ще хочуть 29000але зупинили нарахування у лк то що вони теж можуть подати у суд
Самой стало интересно подают или нет так как у самой тело 6000 пролонгаций на 14000 а сумма в кабинете сейчас 56000.

Е гроши
Евро гроши отдельная тема

Не спілкуйтесь з ними взагалі! Я мала необережність подзвонити на невідомий невідібраний дзвінок, чекала важливий, думала що це саме той, а попала на "є гроші" і тут понеслось: можемо списати вам 20% від боргу але заплатіть 5 тис. А решту двома платежами на 2 неділі. ( тіло 4500) хочуть 14200, місяць прострочки. Я сказала що не буду платити. Відразу дзвінки до мами ( її номер не був вказаний як контактний) і погрози. Мама в паніці.
До мого дзвінка мовчали, були лише смс.

Не спілкуйтесь з ними взагалі! Я мала необережність подзвонити на невідомий невідібраний дзвінок, чекала важливий, думала що це саме той, а попала на "є гроші" і тут понеслось: можемо списати вам 20% від боргу але заплатіть 5 тис. А решту двома платежами на 2 неділі. ( тіло 4500) хочуть 14200, місяць прострочки. Я сказала що не буду платити. Відразу дзвінки до мами ( її номер не був вказаний як контактний) і погрози. Мама в паніці.
До мого дзвінка мовчали, були лише смс.
Все так само як у вас на мої умови не йдуть до мами вже якийсь зек звонив від них номер її ніде не вказувала

В вівторок передають в юридичний віддід. Що далі від них чекати?

А через сколько подают в суд, если игнорить их звонки?

мені прийшла смс що списують 30% і дають новий займ

мені прийшла смс що списують 30% і дають новий займ
Мне тоже такое присылали. Я пока выхожу с ними на связь, то больше никому не звонили. Хотя завтра 21 день просрочки и обессилил передать договор в службу безопасности, а те в свою очередь будут обзванивать родственников... уже и не знаю, на что надеяться...

Мне тоже такое присылали. Я пока выхожу с ними на связь, то больше никому не звонили. Хотя завтра 21 день просрочки и обессилил передать договор в службу безопасности, а те в свою очередь будут обзванивать родственников... уже и не знаю, на что надеяться...
У меня как раз через 3 недели, вроде бы 20-21-й день просрочки как раз, отцу позвонили впервые. Но я с ними вообще не общался, игнор полный.

Нікому не платити. Проплатите,а вони через пару днів знов виставлять суму.
Договоритись , щоб вислали гарантійний лист з мокрою печаткою та підписом ,тільки тоді платити.

До мами дозвонились в перші дні. Більше нікому. Юр відділ сказали що продають, хотіли 14 т. З 4,5, що буде далі чекаю.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі