Кроха
Форумчанин
- Дописи
- 43
- Реакції
- 26
- Бали
- 308
Кроха не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Оййй, з чого і почати... Маю близько 10 МФО, з них 1 в просрочці більше місяця(кредит Каса) . 6 . 02 виходжу на просрочку в Е Гроші?
Всі інші на пролонгації. Почитала за всі МФО, і зрозуміла, що Е Гроші то пекло?Дуже боюсь за рідних!! Але виходу я не знайшла..
Що я зробила?
1) Відкрила а/с на почті для листів.
2) Закрила всі соц мережі.
3) На телефоні антиспам
4) З рідними поки що не говорила..
Цікавить одне, як вони знаходять сусідів та друзів? Боюсь за звонки всім, смс, та колажі! Хоч іди під поїзд! Просто така . опа що я не знаю. Як уберегти своїх рідних?
Сімки всім змінювати немає можливості, так як все прив'язано до роботи.
І ще таке.. При оформленні займу, в мене була інша прописка, і я була безробітня. Зараз, я прописана по іншій адресі. Чи можуть вони знайти нову прописку, і кошмарити всіх тих людей? І якщо я працюю не офіційно, зможуть вони знайти мою роботу?
Оййй, багато та сумбурно написала, але уже як є, вибачайте.
Що я зробила?
1) Відкрила а/с на почті для листів.
2) Закрила всі соц мережі.
3) На телефоні антиспам
4) З рідними поки що не говорила..
Цікавить одне, як вони знаходять сусідів та друзів? Боюсь за звонки всім, смс, та колажі! Хоч іди під поїзд! Просто така . опа що я не знаю. Як уберегти своїх рідних?
Сімки всім змінювати немає можливості, так як все прив'язано до роботи.
І ще таке.. При оформленні займу, в мене була інша прописка, і я була безробітня. Зараз, я прописана по іншій адресі. Чи можуть вони знайти нову прописку, і кошмарити всіх тих людей? І якщо я працюю не офіційно, зможуть вони знайти мою роботу?
Оййй, багато та сумбурно написала, але уже як є, вибачайте.