- Дописи
- 4688
- Рішення
- 2
- Реакції
- 10144
- Бали
- 8475
Snoocthie bootchies не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Смотрю вам не только проводить опрос лень
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Смотрю вам не только проводить опрос лень
Невероятно пишется слитно.
Якби мені зараз мфо давали б позики,то я б реально б нагребла б на айфончика,кофточку і шоколадку?

Ви кажете провести опитування, але в той же час ви вже знаєте результат цього опитування, ще до того як воно буде проведено. Звідки? Як ви можете знати скільки людей брало кредит на лікування а скільки на гульки? Більшість, це скільки? Є точна цифра? Чи вона лише у вашій голові і базується на вашому враженні а не на точних підрахунках? Але як ви тоді можете робити висновок про більшість чи меншість, якщо у вас немає точної інформації скільки саме? Ви , любий мій друже, видаєте надумане за дійсне, навіть не замислюючись про те , що у вас немає достатньо інформації, щоб робити ті висновки, про які ви тут так розпинаєтесь. Ви не враховуєте, того факту, що можете володіти не всім об'ємом необхідної інформації, що можете піддаватись впливу вибірковості сприйняття.Лень
Не вероятно и не в какой-то мере, а прав.
Так рассуждает большинство.
Да я тоже в этом уверен) вчера о таких людях в другой теме вспоминал...Неуч, я еще ошибки в ударениях делаю...
А девочка выше уверена, что такие как я из какого-то нового вида человеков.))
Ви кажете провести опитування, але в той же час ви вже знаєте результат цього опитування, ще до того як воно буде проведено. Звідки? Як ви можете знати скільки людей брало кредит на лікування а скільки на гульки? Більшість, це скільки? Є точна цифра? Чи вона лише у вашій голові і базується на вашому враженні а не на точних підрахунках? Але як ви тоді можете робити висновок про більшість чи меншість, якщо у вас немає точної інформації скільки саме? Ви , любий мій друже, видаєте надумане за дійсне, навіть не замислюючись про те , що у вас немає достатньо інформації, щоб робити ті висновки, про які ви тут так розпинаєтесь. Ви не враховуєте, того факту, що можете володіти не всім об'ємом необхідної інформації, що можете піддаватись впливу вибірковості сприйняття.
Якщо дядько Френк просто троль, то знімаю шляпу, бо настільки довго і так настирно тролити людей, може лише людина максимально віддана своїй справі)))Да я тоже в этом уверен) вчера о таких людях в другой теме вспоминал...
![]()
Нарешті,нарешті,нарешті!!!Ваша ВеличністьЛень
Не вероятно и не в какой-то мере, а прав.
Так рассуждает большинство.
звернули на мене увагу
Вот и я о том же) получается отлично)Якщо дядько Френк просто троль, то знімаю шляпу, бо настільки довго і так настирно тролити людей, може лише людина максимально віддана своїй справі)))
Мені особисто здається, що можливо, наголошу можливо, дядько Френк з тих людей, які просто люблять самостверджуватись за рахунок возвишення себе над іншими видаючи свої посередні знання за якісь надзвичайно цінні і не доступні для розуміння широкого загалу істини. Але це не точно))))Вот и я о том же) получается отлично)
Но жаль что не все перечитывают сообщения. Сам сначала значения не придал.
Но ответов четких нет ни на один вопрос... Виляние и перевод темы на "больную") красиво же) жаль что не на сайтах колекторасов.
в мене теж така думка.Мені особисто здається, що можливо, наголошу можливо, дядько Френк з тих людей, які просто люблять самостверджуватись за рахунок возвишення себе над іншими видаючи свої посередні знання за якісь надзвичайно цінні і не доступні для розуміння широкого загалу істини. Але це не точно))))
короче пісдить як дише)Просто ті речі , про які дядько Френк говорить як про щось дуже важливе і вкрай необхідне для сприйняття і розуміня, по факту особисто мені видаються смішними, бо є банальними і не суттєвими. Копання в причинах, може дати мінімальну користь, але ефективнішим є не колупання в минулому, а чітке усвідомлення теперішнього і боротьба за майбутнє.
Може його прикалує нас тригерити, а може кайфує від оманливої думки, що ми тут всі тупі і не розуміємо його глибоких філософських трактатів))))короче пісдить як дише)
А мне вообще кажется,что он пытается,на самом деле,убедить самого себя?мол "вот не только я брал на айфон,?они все! Все,здесь такиеМені особисто здається, що можливо, наголошу можливо, дядько Френк з тих людей, які просто люблять самостверджуватись за рахунок возвишення себе над іншими видаючи свої посередні знання за якісь надзвичайно цінні і не доступні для розуміння широкого загалу істини. Але це не точно))))
Ви кажете провести опитування, але в той же час ви вже знаєте результат цього опитування, ще до того як воно буде проведено. Звідки? Як ви можете знати скільки людей брало кредит на лікування а скільки на гульки? Більшість, це скільки? Є точна цифра? Чи вона лише у вашій голові і базується на вашому враженні а не на точних підрахунках? Але як ви тоді можете робити висновок про більшість чи меншість, якщо у вас немає точної інформації скільки саме? Ви , любий мій друже, видаєте надумане за дійсне, навіть не замислюючись про те , що у вас немає достатньо інформації, щоб робити ті висновки, про які ви тут так розпинаєтесь. Ви не враховуєте, того факту, що можете володіти не всім об'ємом необхідної інформації, що можете піддаватись впливу вибірковості сприйняття.
Согласен. Я вот просинячил) хорошо так прогудел... Кусков 20-30 точно на синюю ушло.Интуиция.
А вы как раз пытаетесь выдать желаемое за действительное, вам хочется верить, что большинство брали кредит исключительно на лекарства/медицину и еду ребенку.
Достаточно почитать истории людей на этом форуме, их ответы в некоторых ветках, чтобы понять, что это далеко не так.
Я не знаю, какие там результаты были бы опроса... И я не отрицаю наличия наркоманов, алкоголиков, лудоманов, а также просто людей, которые не умеют обращаться с деньгами. Но вы также не забывайте, что ситуация "в жизни жoпa, обратиться не к кому или все тоже в заднице, помочь не могут или не хотят" бывает в жизни не так уж и редко и далеко не только в связи со здоровьем.
Я не очень общительный человек, но я за жизнь знаю 5 таких случаев:
...
Опять же, повторюсь: я не говорю, что нет ленивых, наркоманов или тех, кто не умеет жить по средствам. Есть. Много. Но и тех, кто в разных трудных ситуациях не по своей вине, как бы тоже хватает. И это не единичные случаи.
по вашему мнению большинство здесь это асоциальные люди?Достаточно почитать истории людей на этом форуме, их ответы в некоторых ветках, чтобы понять, что это далеко не так.