Почему берут кредиты. Кто виноват.

• Автор теми Автор теми Frank
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 610
  • Перегляди Перегляди 21K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
То так не працює))) я можу пояснити своє бачення ситуації, чи прийме його дядько Френк, залежить вже не від мене)))
Это как видеть наполовину пустой или полный стакан.
Я вижу, что большинство даже осознавших всю ситуацию все равно винят кого угодно, но не себя.
А то, что форум помогает и подсказывает, странно если бы форум этого не делал, форумы для того и создают, помогать и решать вопросы.
А вы выдаете это как некий невиданный подарок.

прикольно!
человек поднял больную тему и моментально попал под огонь...
ничего не меняется...

Morfius, можна мені в цій темі ядом побризкатися:tease:

Мда...
Ага) я не пользуюсь кредитами больше года и влез в небольшую яму просто по незнанию) нашёл форум и понял, что допускать просрочки можно) о какой кредитозависимости тут может идти речь? Кстати, 99 процентов всех пользователей здесь кредиты больше не берут) так что, все тут без кредитов живут спокойно

Frank, я чекаю відповіді на своє питання!

прикольно!
ничего не меняется...
Болючу це яку? Чому люди беруть кредити? У всіх по різному... А товариш потрапив під вогонь, як Ви висловились, тільки тому, що не може пояснити, яку ціль переслідує і чого бажає досягти своїми повідомленнями)

, то что я над кем-то возвышаюсь кого унижаю считаете вы.
Знаете как, есть поведение, а есть его интерпретация и вот мое поведение вы интерпретировали так.
Ваша интерпретация не имеет ничего общего с реальностью.
Оффтоп
Как красиво расписано Ваш последний бан)

прикольно!
ничего не меняется...
ну як больну.. всьому є своя міра. чувак нас просто тролить. адже ми всі розуміємо, що якщо ти майстер на гаряче слівце - то можна наваляти будь кому - і в будь який момент

Это как видеть наполовину пустой или полный стакан.
Я вижу, что большинство даже осознавших всю ситуацию все равно винят кого угодно, но не себя.
А то, что форум помогает и подсказывает, странно если бы форум этого не делал, форумы для того и создают, помогать и решать вопросы.
А вы выдаете это как некий невиданный подарок.
Піду з кінця. Я не видаю форум і взаємодопомогу на ньому за подарунок. Я не писав такого і не думаю так. Не прикручуйте до моїх слів свою інтерпретацію цих слів))) те що форум існує для допомоги це очевидно, така його мета. Я бачу що більшість, усвідомивши в що вони влізли, не шукають винуватого, їм на це накласти, вони шукають шляхи виходу з ситуації в яку потрапили. . Я пропонував вам поговорити про суб'єктивність сприйняття. Про те чому ви бачите склянку напівпустою, а я напівповною? Чому читаючи одне й те саме ми з вами бачимо кардинально протилежні речі?

Я если честно не понимаю негодования ТС, мы очутились здесь уже после совершенных ошибок, а не до.
Мы же здесь не обсуждаем, как взять ещё, зная все последствия...
После драки кулаками не машут.

я думаю так. в боргах опинився кожен по всьому. є тут навіть випадки - що в силу обставин кредит брався примусово. Так склалася ситуація. Френк просто гоне собі бєса. А тому скажу прямо Frank йди до сраки - ти мyдак
доречі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі