Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А с какой целью?Я сужу чисто из того что здесь читаю
Несет Свет)Frank, що Ви такий правЕльний на форумі робите серед таких пропащих безтол0чей???
Тут треба ?
Это как видеть наполовину пустой или полный стакан.То так не працює))) я можу пояснити своє бачення ситуації, чи прийме його дядько Френк, залежить вже не від мене)))
Ща...піде Душа в рай?Тут треба ?
только, пожалуйста, не до полного закрытия (темы)можна мені в цій темі ядом побризкатися
?Я трішки?только, пожалуйста, не до полного закрытия (темы)![]()
?
А с какой целью?
Ага) я не пользуюсь кредитами больше года и влез в небольшую яму просто по незнанию) нашёл форум и понял, что допускать просрочки можно) о какой кредитозависимости тут может идти речь? Кстати, 99 процентов всех пользователей здесь кредиты больше не берут) так что, все тут без кредитов живут спокойно
Болючу це яку? Чому люди беруть кредити? У всіх по різному... А товариш потрапив під вогонь, як Ви висловились, тільки тому, що не може пояснити, яку ціль переслідує і чого бажає досягти своїми повідомленнями)прикольно!
человек поднял больную тему и моментально попал под огонь...
ничего не меняется...
, то что я над кем-то возвышаюсь кого унижаю считаете вы.
Знаете как, есть поведение, а есть его интерпретация и вот мое поведение вы интерпретировали так.
Ваша интерпретация не имеет ничего общего с реальностью.
ну як больну.. всьому є своя міра. чувак нас просто тролить. адже ми всі розуміємо, що якщо ти майстер на гаряче слівце - то можна наваляти будь кому - і в будь який моментприкольно!
человек поднял больную тему и моментально попал под огонь...
ничего не меняется...
Піду з кінця. Я не видаю форум і взаємодопомогу на ньому за подарунок. Я не писав такого і не думаю так. Не прикручуйте до моїх слів свою інтерпретацію цих слів))) те що форум існує для допомоги це очевидно, така його мета. Я бачу що більшість, усвідомивши в що вони влізли, не шукають винуватого, їм на це накласти, вони шукають шляхи виходу з ситуації в яку потрапили. . Я пропонував вам поговорити про суб'єктивність сприйняття. Про те чому ви бачите склянку напівпустою, а я напівповною? Чому читаючи одне й те саме ми з вами бачимо кардинально протилежні речі?Это как видеть наполовину пустой или полный стакан.
Я вижу, что большинство даже осознавших всю ситуацию все равно винят кого угодно, но не себя.
А то, что форум помогает и подсказывает, странно если бы форум этого не делал, форумы для того и создают, помогать и решать вопросы.
А вы выдаете это как некий невиданный подарок.