Почався мій ад...Як бути

• Автор теми Автор теми Kateginka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 228
  • Перегляди Перегляди 10K
Як це не спішить? По всій Україні дистанційне навчання.
Ага, можете нашему полудурку это сказать. Поделил весь коллектив (50+ человек) на две группы и ходим на работу посменно через день. А сам вообще ни дня не пропустил, даже домой раньше не уйдёшь. Ещё и контролирует жестко, кто как работает.

Ахах ой красава!ще один боец!рекомендую піднімати слухавку і постійно говорити (денег нет)і не накручувати себе

Ага, можете нашему полудурку это сказать. Поделил весь коллектив (50+ человек) на две группы и ходим на работу посменно через день. А сам вообще ни дня не пропустил, даже домой раньше не уйдёшь. Ещё и контролирует жестко, кто как работает.
Якщо чесно, думала, я тут од
В нас проблем нема з цим. Всі на карантин, проводимо по можливості уроки онлайн.
Ахах ой красава!ще один боец!рекомендую піднімати слухавку і постійно говорити (денег нет)і не накручувати себе
Краще не піднімати, заблокувати дзвінки і все

Все банально як у всіх. Почалося з одного займа. Зараз 14. Прострочки вже по 4 . Дістали до краю. Особливо Maney4you. Руки опускаються , не можу ні спати, ні їсти, ні щось робити. Підтримка дуже потрібна, мені здається, що все це пережити не можна. Не можу випустити телефон з рук і не знаю що їм казати. Розумію, далі буде ще гірше...Розгублена ...
давай номер в лічку, якщо не замужня

Всі на карантин, проводимо по можливості уроки онлайн.
Везёт вам. А мы мёрзнем на работе без особой надобности. Отопление отключили, здание у нас холоднючее. Сегодня вышла с работы и просто наслаждалась тёплой погодой на улице.

Везёт вам. А мы мёрзнем на работе без особой надобности. Отопление отключили, здание у нас холоднючее. Сегодня вышла с работы и просто наслаждалась тёплой погодой на улице.
Хотіла вам написати в приват, але чомусь не можу

Якщо чесно, думала, я тут од

В нас проблем нема з цим. Всі на карантин, проводимо по можливості уроки онлайн.

мне кажетса если заблочкить всех и вся и тд тогда они будут искать звонить другим ходить по прописке,а так они звонят слышут что ничего не изменилось мы не розбагатели а идут к следуещему,или всьотакие сразу сим выкидывать?

мне кажетса если заблочкить всех и вся и тд тогда они будут искать звонить другим ходить по прописке,а так они звонят слышут что ничего не изменилось мы не розбагатели а идут к следуещему,или всьотакие сразу сим выкидывать?
Я навіть не
Я навіть не знаю. Як хто. Дехто шукає не те що по приписці, а як в мене, колишнього чоловіка моєї мами двоюрідноі сестри

Ніхто не до кого не ходить.. дзвонити вони і так будуть...
Давайте будемо читати форум.. спілкуватися по темах..
По інформації на форумі можу сказати... Приходить Готівочка, ФінХ (і то не до всіх)+ представники банків..

Я навіть не

Я навіть не знаю. Як хто. Дехто шукає не те що по приписці, а як в мене, колишнього чоловіка моєї мами двоюрідноі сестри
ну я вот так действую,роботаю с 12 до 13-00,роботы много 12 мфо,нужно со всеми побощатса послушать сказки и вот так и живем)

они будут звонить что так, что так
потому говорить с ними о чем-либо смысла нет

Дякую за підтримку. На цьому форумі я прозріла.Але всеодно як нахлине..Не можу витримати. Сама розумію, краще б дітьми займалася.А я нічого не можу. І з чоловіком ніяк не наважуся відкрито поговорити
Треба поговорити може зрозуміє.а родичам ітак будуть дзвонити. І всіх кого знайдуть. До того треба бути готовим і головне не падати в паніку

это точно мне?) уже год как пережила и живу спокойно☺
Нє то автору !
ну я вот так действую,роботаю с 12 до 13-00,роботы много 12 мфо,нужно со всеми побощатса послушать сказки и вот так и живем)
Пішли б вони на свій хліб, гандони

У Вас що особливе керівництво, якому накази не закон? Директор - пенсіонер?

Лучше послать все МФО во главе с Приватом nahuy!
Я сегодня первый раз зашла сюда на форум. И вижу что я не одна такая. У меня Грошик, Гроши всим, просто займ, кф.юа ,готивочка, быстро займ вешалка конкретная. Особенно Грошик, Гроши всим то вообще оtмoрoзки.

Це при чому, що я з ними говорила. Просто вже переплатила тіло, а вони хотіли.

Назад
Угорі